Cine este Victor Ponta. Iresponsabilul Vesel

Share

Victor Ponta, acum 11 ani, de-abia uns premier, aflat în vizită privată la fostul lagăr Auschwitz II-Birkenau, a spus trăsnăi.

România, afirma acesta, îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile făcute de autorităţile române, în perioada deportării masive în lagărele morții de la Auschwitz – Birkenau, a evreilor.

Cine este Victor Ponta

Pe 26 aprilie 2012, cu câteva zile înainte să fie premier, Ponta spunea că “nici dacă-i împuşti pe PDL-işti nu-i destul”.

Victor Ponta era prim-ministru atunci când, pe 4 iulie 2012, acum peste 11 ani, majoritatea PSD-PNL (USL) l-a suspendat fără nici un motiv pe preşedintele României, provocând o imensă criză guvernamentală.

Acelaşi domn este cel care, la inundaţii, stătea într-o barcă pneumatică trasă de alţii, ca să nu-şi ude lăboaiele, în apa până la genunchi.

Citeşte şi: Gazprom ar controla politicieni de prim rang din România

Ponta ar fi fost, pe timpul mandatului, dus în diverse locuri din lume de divizia de transport de lux a Gazprom. Unul dintre aceste locuri este Baku. La Baku, avea loc o competiţie, numită Jocurile Olimpice Europene.

Este notorie fotografia cu Ponta aşezat în tribună strategic, imediat în spatele lui Recep Tayyip Erdogan şi Vladimir Putin. Când şi-a rupt genunchiul, jucând baschet, s-a dus să-şi repare mecanismul articular la clinica privată a soţiei lui Erdogan.

Victor Ponta a fost ejectat, după ce nu a mai fost prim-ministru, din PSD şi a creat, împreună cu Sebastian Ghiţă, Partidul România Unită.

Citeşte şi: Ponta a premeditat importurile mari de gaz de la Gazprom?

Iniţialele PRU sunt cele purtate şi de Partidul Rusia Unită, al lui Vladimir Putin, iar fondatorul şi sponsorul acestuia, Sebastian Ghiţă, se ascunde acum în Serbia, sub protecţia serviciilor secrete ruse.

În România a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

Share