VIDEO Marian Moroşanu Ceauşescu i-a scuturat cătuşele lui Costel Alexe, în faţa ÎCCJ

Share

Militantul civic Marian Moroşanu, supranumit Ceauşescu, l-a întâmpinat pe Costel Alexe, fost ministru al Mediului, în faţa ÎCCJ, cu o pereche de cătușe.

„Domnule Alexe, nu va este rușine? Din calitatea de membru al guvernului României ne-ați înșelat! Borfasule, hoțule, da-ți demisia, hoțule! Ți-ai bătut joc de încrederea românilor, ai furat în calitate de ministru, mă borfasule! Nu ți-e rușine, mă?”, i-a strigat Moroșanu.

Înalta Curte judecă plângerea depusă de Costel Alexe, care cere să îi fie revocat controlul judiciar, precum și contestația fostului director general al Combinatului Siderurgic Liberty Galați, Bogdan Ioan Grecu, care cere și el să fie scos de sub control judiciar.

Pe 28 aprilie, DNA a anunțat începerea urmăririi penale împotriva lui Costel Alexe, pentru luare de mită și instigare la delapidare. Alexe a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, până în 25 iunie. Aceeași măsură a fost luată și în cazul lui Bogdan Grecu, urmărit penal pentru dare de mită și delapidare.

Share