home EUROVISION, EVENIMENT VIDEO Hotel FM impresioneaza la Dusseldorf

VIDEO Hotel FM impresioneaza la Dusseldorf

Share

Prima repetitie si conferinta de presa de la Dusseldorf ale trupei Hotel FM au aratat ca jurnalistii sunt foarte interesati de grupul pop-rock romanesc.

foto: Monden Info

In clipul video cu prima repetitie Hotel FM se poate constata cat de bine se infige in sunet si in camera David Bryan, manifestandu-se ca un profesionist, fara nici un fel de complexe.

Cred ca pericolul cel mai mare pentru noi dupa Eurovision, ca exportatori de muzica de calitate, va fi sa ne trezim ca lui David Bryan i se propune un contract cu o trupa rock din Marea Britanie sau Statele Unite.

~comentariu la categoria “haiosenia zilei”: “Hotel FM has changed the world! Osama Bin Laden is dead!”

Pe de alta parte, nu pricep ce este cu astronava spatiala din spatele baietilor, de pe scena? Vor sa sugereze autorii acestei grafici ca schimbarea propusa si cantata de baietii din Oradea vine de la extraterestri sau cum?

~interviu pentru ESC Nation

Nu inteleg nici ce este cu hymenul verde lasat de stroboscop pe spatele lui David in timpul filmarii. Poate imi va explica pana la urma cineva care este exact semnificatia simbolica a acestuia. Personal, mi se pare ca organizatorul prezentei romanesti la Eurovision este valoric sub prestigiul si valoarea demonstrata de Hotel FM.

~interviu pentru ESCKaz

Pe de alta parte, mi-au placut foarte mult prezenta de spirit, spontaneitatea si comunicativitatea excelente demonstrate de membrii grupului Hotel FM in timpul unui interviu luat de EscKaz. Acum cativa ani o criticam pe Nico, care era efectiv incapabila sa parleasca limba engleza. Ce diferenta…

~conferinta de presa

Lucrurile acestea impun respectul presei si, daca acesta este rezultatul, mediatizarea este pozitiva si prestanta Hotel FM se impune si in opinia publica interesata de fenomenul Eurovision. Eu cred ca deja Hotel FM a fost luata la ochi si baietii au fost luati, in acest moment, de buni.

~interviu ESCToday

Ceea ce ar fi foarte, foarte bine.

~interviu Radio International si Oikotimes

Share