VIDEO George Simion, către Freddy Simonis: „Dacă te bat pe tine, ce zici?”

Share

George Simion, copreşedintele AUR, a declanşat un nou scandal, de data aceasta cu liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

Liderul partidului AUR l-a provocat pe Simonis, în Comisia de Regulament. Copreședintele AUR l-a întrebat pe Simonis: „Ce ai zice dacă te bate pe tine Simion?”.

Pe același ton, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, i-a replicat co-președintelui AUR: ”Tu n-ai bătut niciodată pe nimeni, numai bătaie ai luat!”.

Cearta a continuat între cei doi. Nemulțumit că nu mai poate să filmeze live, pe Facebook, Simion a devenit și mai agresiv.

Schimbul de replici dintre cei doi a redevenit ascuțit, în momentul în care Simonis i-ar fi spus liderului AUR să-şi ia maimuţa din şedinţa de plen, când un reprezentant AUR a vrut să filmeze.

„Ia-ţi maimuţa de aici”, i-ar fi zis Alfred Simonis, lui George Simion. La finalul ședinței, Simion a oferit mai multe declarații jurnaliștilor:

„Exact cei care încearcă să impună acest regulament, prin care nu mai avem voie să filmăm în direct, pe Facebook, sunt cei care încalcă Regulamentul, referitor la jigniri și la comportament. Am filmat totul, dar de mâine, teoretic, nu mai am voie să filmez”.

„Spun cu toată responsabilitatea, nu o să respect noul regulament, o să continui să fac live pe Facebook şi o să arăt toate mizeriile care se întâmplă aici, în Camera Deputaţilor.

Este foarte bine să încălcăm regulamentele scrise împotriva Constituţiei şi a libertăţii. Îi încurajez pe toţi, când văd o lege nedreaptă, să încalce Regulamentul şi să suporte consecinţele de rigoare. Eu mi le asum”, a declarat George Simion, pe holul Parlamentului.

„Ei au făcut noaptea, ca hoţii şedinţă. Cu 48 de minute înainte. Au organizat o şedinţă a Biroului permanent cu un proiect de modificare, discutat la o întâlnire secretă de aseară, dintr-un birou, pentru a nu mai permite să se facă live-uri în Parlament”, a mai declarat acesta.

Share