VIDEO Florin Cîțu: Există o campanie antivaccinare, la două-trei televiziuni

Share

Prim-ministrul Florin Cîţu a explicat public ceea ce constatăm de peste un an de zile, pe unele televiziuni specialiste în negaţionisme şi antivaccinisme.

Premierul Florin Cîţu a declarat că joi de la nivelul Guvernului va fi lansată o campanie media pro-vaccinare, adăugând că rolul său ca şef al Executivului este de a veni cu o campanie mai “gălăgioasă” faţă de cea prezentată de “vocile anti-vaccinare”, conform Agerpres.

“Eu vorbeam, dacă puneţi contextul, era vorba de a avea o campanie pro-vaccinare mai gălăgioasă, despre asta vorbeam. Există o campanie anti-vaccinare care este la 2-3 televiziuni, ca să o acoperim, în sensul ăsta, să putem să facem această campanie de vaccinare mai puternică.

Joi vom avea, vom lansa o campanie media pro-vaccinare de la Guvern, deci la asta mă refeream. Avem aceste voci care sunt peste tot, anti-vaccinare, iar rolul meu este acela de a veni cu o campanie mai gălăgioasă, nu ştiu dacă pot să o fac la fel de creativă, nu mă pricep la aşa ceva, cei care sunt acolo văd că au resurse foarte mari şi sunt foarte mulţi, dar eu încerc să fiu mai gălăgios şi mai prezent. Acel eliminat se referea la a reduce la tăcere, în sensul ăsta”, a declarat Florin Cîţu, întrebat despre o afirmaţie a sa mai veche privind eliminarea vocilor care se opun campaniei de vaccinare.

Şeful Executivului a dat asigurări că nu vor fi discriminări între vaccinaţi şi nevaccinaţi.

“Păi, nu sunt discriminări între vaccinaţi şi nevaccinaţi. Nu vor fi şi nici nu va fi obligatoriu, deci noi rămânem la aceeaşi chestie “, a declarat Cîţu.

Share