VIDEO Elena Merişoreanu e revoltată pe negaţionişti. „Cum să nu crezi, când au murit atâția?”

Share

Cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu iese public şi spune lucrurilor pe nume, în chestiunea coronavirus.

Interpreta de muzică populară, Elena Merișoreanu vine cu un mesaj de îndemn către toți cei care încă până acum nu cred în virusul COVID-19 și nu respectă măsurile de protecție. Mesajul disperat vine după moarte a trei îndrăgiți interpreți de muzică lăutarescă, din cauza COVID: Cornelia Catanga, Nelu Ploieşteanu şi Gabi Luncă.

„Cum să nu crezi, când exista atâția colegi de-ai mei care s-au îmbolnavit, în cateva zile au dispărut cei mai mari soliști de muzică lăutarească. (…) Sotul meu a fost internat in spital foarte grav, a stat cred că vreo 11 zile în spital și nu am cuvinte să le mulțumesc medicilor și tuturor celor din spital. Dacă nu mergea la spital, astăzi nu mai era in viață”, a declarat Elena Merișoreanu.

Artista a povestit că a pierdut o verișoară care a murit de din cauza infecției cu COVID la vârsta de 60 de ani. De asemenea, ea a transmis un mesaj și celor care nu cred și sfidează toate măsurile impuse de autorități.

„Dacă vom continua cu asemenea lucruri, să ardem măștile, să spunem că nu trebuie mască, nu trebuie vaccin, nu vom scăpa, dragii mei! Hai să ne trezim cu toții, să fim mai responsabili.”, susține interpreta.

Share