home CORUPTIE VIDEO Cumpănaşu face plângeri penale contra unei minore şi mamei ei

VIDEO Cumpănaşu face plângeri penale contra unei minore şi mamei ei

Share

Alexandru Cumpănaşu, care îşi spune “profu online”, a dat de bucluc şi face un lucru foarte simplu: contraatacă.

Alexandru Cumpănaşu a anunțat că a depus plângeri penale împotriva unei minore și a mamei acesteia, el fiind indignat că a fost catalogat drept pedofil.

„Este vorba despre acea tânăra care a insinuat că fluier copile de 10 ani, de vârsta copilului meu. Din clipul respectiv reiese o acuzație extrem de gravă, acea de pedofilie și de agățare de copile de 10 ani pe stradă.

Este nu numai jignitor, este uluitor la adresa unui tată care are patru copii. Am depus plângere penală față de ea și față de mama acesteia. Vor trebui să răspundă, înregistrarea mea ilegală este prevăzută de Codul Penal, cred că este cu închisoare până la 3 ani”, a anunțat Cumpănaşu, pe TikTok.

România TV a difuzat luni o înregistrare, în care Cumpănaşu o făcea nesimțită și o amenință cu școala de corecție pe o adolescență de 16 ani. Ulterior, mama fetei l-a sunat pe Cumpănaşu. Acesta a înjurat-o și pe femeie și a amenințat-o cu plângere penală și că îi va trimite copilul la școala de corecție. „Marș dracului, va ajunge la școala de corecție”, i-a spus Cumpănaşu.

„Mama o să aibă plângere penală, iar fata e o nesimțită ordinară. Îi fac și ei plângere penală. Nu vă e rușine, așa vă educați copilul, a ajuns să spună că eu fluier pe stradă copile de 12 ani? Du-te doamnă și culcă-te, educați-vă copilul”, a strigat apoi Cumpănaşu către mama fetei, care intrase și ea în direct, la România TV.

Mama fetei a menționat apoi că îi va face plângere penală lui Cumpănaşu.

Share