Vantu are blenoragie la inima? (Curentul)

Share

Judecatorul a constatat ca la dosar au fost depuse documente medicale provenit de la o clinica din Viena, Austria. “Data trecuta mi-ati depus o serie de documente care atesta starea de sanatate a pacientului Vantu. Va rog sa imi depuneti originalele. Am observat ca, medicul din Viena, cere ca domnul Vantu sa mearga, sa se interneze acolo este de specialitate obstetrica si ginecologie”.

FOTO: 9am – Sorin Ovidiu Vantu: Izolati-l pe Basescu!

Vintu a intervenit precizand: “El este seful clinicii unde am fost internat”. Avocatii lui Vintu au sustinut  ca au documente semnate si de medici cardiologi. “Din ce vad eu inscrisurile din Viena sunt semnate de acest medic ginecolog”, a subliniat judecatorul.

Avocatii Viorel Ros si Marian Nazat
argumenteaza ca un alt medic cardiolog a fost de acord cu recomandarile ginecologului din Viena. “Adica spuneti ca un medic cardiolog a fost de acord cu evaluarea facuta de un ginecolog?”a intrebat judecatorul, care  le-a cerut avocatilor sa depuna actele medicale originale.

De asemenea, avocaţii au cerut
ca instanţa să încuviinţeze efectuarea unei expertize medico-legale, care să arate dacă starea de sănătate a lui Vîntu îi permite acestuia să participe la termenele de judecată. Instanţa a decis şi în cazul acestei cereri să o discute după depunerea altor documente medicale.

Judecătoarea a dispus, tot în urma unei cereri venită din partea avocaţilor, să ceară de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cele două încheieri de şedinţă prin care a dispus interceptarea, în baza Legii siguranţei naţionale, a convorbirilor telefonice ale lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Următorul termen de judecată în dosar a fost stabilit pentru 7 ianuarie 2011, când urmează să fie audiate interceptările telefonice făcute în acest dosar... citeste tot aici

Share