UMF Cluj nu-l mai angajează pe PSD-istul Florian Bodog

Share

DNA cerea aviz pentru urmărirea penală a fostului ministrul al Sănătăţii, Florian Bodog, pentru abuz în serviciu și fals intelectual.

Plagiator dovedit, parlamentarul PSD Florian Bodog nu va mai fi cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, aşa cum şi-a dorit.

Bodog a făcut o cerere către Consiliul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, unde este cadru didactic titular, solicitând acceptul şefilor pentru „a susţine activităţi didactice ca şi cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj Napoca, în anul universitar 2020-2021, fără a afecta activitatea didactică din cadrul facultăţii, informează Bihoreanul.

Cererea sa a fost aprobată la începutul lunii martie, iar pe 25 martie a fost confirmată şi de Senatul Universităţii din Oradea. Aşadar, de aproape o săptămână, Bodog este liber să semneze un contract cu UMF Cluj Napoca şi e greu de crezut că a făcut aceste demersuri birocratice dacă n-ar fi avut deja acordul conducerii instituţiei la care vrea să devină asociat.

De altfel, de regulă, universitarii înaintează aceste cereri după ce au perfectat o înţelegere cu noul angajator, obţinerea acordului şefilor fiind doar o formalitate.

Share