home MASS MEDIA, SPORT TVR, A1, Romtelecom şi RCS&RDS lupta pentru Liga I

TVR, A1, Romtelecom şi RCS&RDS lupta pentru Liga I

Share

TVR, Antena 1, Romtelecom şi RCS&RDS au achiziţionat caietul de sarcini pentru vânzarea drepturilor TV ale partidelor din Liga I, a declarat joi vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Alexandru Boc.

foto: LPF

Astăzi (joi, n.r.), a expirat termenul pentru cei care doreau să cumpere caietul de sarcini al licitaţiei. Caietul a fost cumpărat de patru televiziuni – TVR, Antena 1, Dolce (deţinută de compania Romtelecom, n.r.) şi Digi (RCS&RDS, n.r.)”, a afirmat Alexandru Boc.

Avocatul LPF Cătălin Ciubotă a explicat că deşi doar patru companii au achiziţionat caietul de sarcini, la licitaţie pot fi prezenţi mai mulţi participanţi. “Sunt patru achizitori ai caietului de sarcini, dar asta nu înseamnă că vom avea patru participanţi.

Pot fi mai puţini, poate unii se retrag dacă nu sunt de acord cu condiţiile din caiet, dar pot fi şi mai mulţi. Se pot face asocieri, se pot constitui consorţii… Vom vedea la licitaţie câţi participanţi vom avea”, a declarat Ciubotă.

Licitaţia publică cu strigare pentru cesiunea drepturilor de televiziune (audiovizuale) prin orice mijloc tehnic a imaginilor în mişcare, însoţite sau nu de sunet, din cadrul meciurilor de fotbal ale competiţiei Liga I “PARTENER” în sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014 va avea loc… citeste tot pe Mediafax

Share