Traget.ro – tot ce aveți nevoie pentru acasă

Share

Primăvara a venit și probabil odată cu aceasta încep și schimbările de prin casă. Având în vedere că vremea este mai caldă și nu ne mai petrecem aproape întreaga zi în casă, este un bun prilej de a recondiționa diverse încăperi de acasă sau chiar pentru a face o schimbare completă, dacă asta aveți în plan. Iată că magazinul online Traget vă poate ajuta cu multe dintre lucrurile necesare.

Este un magazin online cu diverse categorii de produse care vă pot ajuta atât cu privire la finisajele de acasă și cu alte lucruri tehnice pe care trebuie să le faceți și până la etapa de decorare. Ne referim la tapete și fototapete, cele cu care puteți schimba decorul unei încăperi într-o clipită. Alături de acestea sunt multe alte decorațiuni, inclusiv cele textile, dar și materiale necesare pentru finisajele din casă – vopsele, produse de etanșare, baghete din polistiren și nu numai, pe toate le puteți găsi dacă accesați traget.ro.

Revopsirea pereților și alegerea tapetului potrivit

O dată la câțiva ani este recomandat să vopsiți pereții. Acest lucru este necesar pentru sănătatea celor care locuiesc în spațiul respectiv și pentru aspect. Puteți ca în acest an să alegeți vopseaua de la Traget și poate vă încântă și un pigment de o nuanță anume pe care îl puteți combina cu vopseaua.

Poate urmează să aveți un bebeluș care apare în viața voastră și vreți să vopsiți camera sa în funcție de gen sau pur și simplu vreți o schimbare. Oricare variantă ar fi trebuie să știți că la Traget găsiți aceste soluții.

În ultimii ani sunt foarte căutate tapetele pentru pereți. Asta pentru că este o soluție mult mai simplă, cu un efect vizual mult mai puternic. Astfel că puteți alege și diverse tipuri de tapet, cu imagini fel de fel, în funcție de preferințe. Un tapet puteți aplica pe perete în bucătărie unde gătiți pentru că poate fi șters mai ușor, pe un perete în living pentru a aduce un plus estetic sau chiar în dormitor. Este o soluție versatilă, potrivită în orice tip de încăpere.

Accesoriile și produsele de etanșare nu trebuie să lipsească

Dacă aveți în plan astfel de schimbări majore, este cert că trebuie să pregătiți și diverse accesorii, alături de produse de etanșare. Asta pentru că nu veți vrea să murdăriți totul în jur. Plus că o recondiționare a casei înseamnă și reparații sau schimbări ale ușilor, dacă acestea sunt deteriorate. Caz în care aveți nevoie și de spuma poliuretanica. Variante diverse găsiți în stocul Traget. Unul dintre produsele speciale din această categorie este spuma pentru izolație termică Penosil EasySpray, care poate fi aplicată cu usurință pe pereți sau tavane de mansarde, fără a fi nevoie să apelați la firme specializate.

Benzile de etanșare și pistolul pentru spumă nu ar trebui să vă lipsească, deci comandați de pe site tot ce aveți nevoie.

Decorațiunile – acel finishing touch

O casă este completă și cu adevărat primitoare atunci când este decorată. Asta pentru că decorațiunile redau o mare parte din personalitatea și preferințele respectivei familii, plus că aduc o pată de culoare.

Astfel că veți prefera să adăugați comenzii și diverse accesorii de la Traget pe care să le așezați la locul lor la finalizarea lucrărilor. Poate veți fi încântați de ceasurile pentru perete disponibile, realizate în diverse stiluri și culori, astfel încât să se plieze pe preferințe diverse. De asemenea, ramele foto sunt un alt detaliu drăguț de acasă. Puteți alege dintre cele care pot fi prinse direct pe perete, fiind obiectele decorative perfecte.

Accesați site-ul pentru a vizualiza toate produsele disponibile și începeți recondiționarea casei în scurt timp, deoarece Traget este acel e-shop care vă este alături cu tot ce aveți nevoie. Comandați simplu și rapid, online, iar la nevoie cereți și asistență telefonică.

Contact:
comenzi@traget.ro

Share