Protest pentru demisia lui Cristian Popescu Piedone

Share

Pe Facebook a apărut o cauză pentru organizarea unui miting de protest la Piaţa Universităţii, la ora 18.00, pentru demisia lui Constantin Popescu Piedone.

Statistica Facebook pentru această chemare la protest arată că până acum au primit invitaţii la miting 25.000 de useri, dintre care sunt interesaţi 2.500 şi au anunţat că vor participa 2.000 de useri. Şi creşte.

Iată un mesaj viral postat de un user de Facebook despre cauza aceasta:

Natalie Ester:
«Domnilor politicieni,
Prietena mea e in coma indusa. O cunostinta a murit salvandu-i pe altii. Ati auzit de Adrian.
Tatal meu, operat de cancer, cu amputatie, pace maker pe inima, un ultim picior alb, cu perfuzii facute zilnic, diabet si glaucom abia mai respira. Mama, medic, a ajuns la fel de neputincioasa ca si mine. Il privim ca pe un zeu. E un zeu. Noaptea trecuta se sufoca. Implorat sa accepte un drum la spitalul de Urgenta stiti ce a spus?
“Nu merg nicaieri. Copiii aia au nevoie de medici si medicii sunt putini. Nu vreau sa le ocup eu patul.”
Mama stiti ce mi-a spus azi? Ca ne ardeti copiii de vii. Daca nu in maternitati, in cluburi.
Pe cine dati voi vina NU ma intereseaza. Eu pe voi dau vina. Si sunt gata sa mor ca sa va dau jos. Pe toti!»
…atat!

Acest protest este o necesitate. Cristian Popescu Piedone trebuia probabil să fie arestat din noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru că el a dat avizul pentru funcţionarea Clubului Colectiv. Dar de la procurorii din subordinea lui Tiberiu Niţu la ce te poţi aştepta?

Acest protest, care cu siguranţă va avea loc, va fi o nouă etapăspre acel mare protest de care ne apropiem. Acel protest poate avea loc oricând şi, credem noi, se va dezvolta dintr-un asemenea protest, mâine, peste trei zile, o săptămână, o lună sau mai multe.

Share