STAREA PRESEI – LITIGIUL MEU CU ACTIVE SOFT: Prezenta Serinelei Spatarelu in fruntea Ziare.com

Share

CITESTE AICI CRONOLOGIA LITIGIULUI

Stiu vreo cativa insi in presa
care, cand vor auzi cine anume banuiesc eu ca este principalul vinovat pentru lucraturile de care am avut parte in Active Soft – Serinela Spatarelu, vor avea foarte multe lucruri de spus.

M-a surprins foarte mult, prin luna octombrie a anului 2007, cand, dupa cateva saptamani de lucru cu ea, m-a rugat, conspirativ, asa, sa o prezint la telefon ca Daniela Radulescu, nu Serinela Spatarelu.

Eu sunt Florin Budescu si nu am nici o problema sa-mi port numele, lucru pe care-l fac cu mandrie. De cine anume si de ce anume se fereste Serinela Spatarelu? – iata o intrebare la care inca nu am gasit raspuns. Poate gasesc altii raspunsuri si imi spun si mie.

De exemplu, ca sa n-o mai ametesc inutil: Victor Ciutacu, stiu ca tu ai avut o relatie “privilegiata” cu Serinela, plina de succese (pardon, am vrut sa scriu succesuri). Nu vrei sa-mi povestesti si mie ce aventuri de capa si spada, ori poate de cusma si buzdugan ai avut cu Serinela, cand aceasta era sefa ta la “Adevarul”? Iti mai amintesti?

Gura targului vorbea despre ispravile Serinelei dinainte sa o cunosc personal. Cand m-am intors din concediul de doua saptamani de dupa angajarea la Active Soft, m-am trezit ca am biroul alaturi de Serinela, in unghi drept cu al acesteia. Aparuse langa mine si am intuit ca urma sa fie “indrituita”, asemeni mie. Ori poate cu alta misiune la Ziare.com.

(urmeaza: Prezumptia de eludare a Armaghedonului Oligarhilor)

Share