home MASS MEDIA STAREA PRESEI: HotNews s-ar fi vandut la Ringier

STAREA PRESEI: HotNews s-ar fi vandut la Ringier

Share

Zvonurile mai vechi privind vanzarea HotNews catre Grupul Ringier se confirma, imi explica o veveritza de pe online, care a dorit sa-si pastreze insa anonimatul. Informatia mi-a fost confirmata, in cursul acestei zile, si de catre elefantul de la Serviciul Personal.

Odata intrat in parohia romaneasca a lui Michael Ringier, site-ul HotNews ramane insa cu aceeasi conducere editoriala. Discutiile finale privind schimbarea actionariatului HotNews vor avea loc in cateva zile.

In urma cu mai bine de o luna, anuntam si ca Cristian Sima, patronul WBS, si-a trecut participatia sa la HotNews, ca persoana fizica, pe firma WBS, adica, asa cum s-ar putea spune, dintr-un buzunar mai apropiat de corp intr-altul mai apropiat de jacka sa de piele, de om de afaceri despre care unii spun ca are o putere de influenta foarte mare pe piata de capital romaneasca.

Astfel, cercul logic se inchide. Acum, sunt neshte chestii si neshte probleme. Site-ul Capital a fost relansat in decembrie anul trecut. Partea buna e ca nu mai gasesti autoprezentarile ce puteau fi citite anterior, de radeai cu lacrimi.

Partea proasta este ca au fost tocati niste bani, pentru a pune o tema care nu ma sparge la nara stanga prin nimic si din care gasesti pe WordPress kile. Dar unde sunt designerii de alta data? Dar ce sa te mai chinui sa platesti php-isti, html-isti? Da-i cu tema banala, cu categorii pe orizontala, sub frontispiciu, butoane rosii scrise cu alb, si gata.

Acum, dupa ce ai aruncat banii pe fereastra, apare HotNews in grup. Va fi folosita platforma aceasta pentru a dezvolta divizia online, in curs de formare in cadrul grupului? Pentru aceasta, vor mai fi investiti niste bani? Cati? Cum? Cand? In ce anume?

Ce se va intampla cu continutul online pe domeniul economic de la HotNews, care in prezent face o concurenta atroce site-ului Capital? Si intrebarile pot continua…

Share