home MASS MEDIA STAREA PRESEI: Dragos Stanca, vals cu banii lui SO Vantu (BadPolitics)

STAREA PRESEI: Dragos Stanca, vals cu banii lui SO Vantu (BadPolitics)

Share

Pentru cine nu cunoaste personajul, Dragos Stanca este director al diviziei on-line de la Realitatea –Catavencu (F5 pe numele ei) si membru al board-ului managerial al grupului (suna tare, nu?!). Altfel, distinsul domn nu se remarca decat prin engleza execrabila pe care o vorbeste si prin marea inovativitate de “proiecte” aiuritoare cu costuri inspirate din Seherezada.

Recentul scandal cu demisiile si demiterile din trustul lui Vantu a eclipsat, zicem noi nemeritat, lansarea noului proiect marca Dragos Stanca, un chilipir acolo de 150.000 de euro. Acesta vine la scurt timp dupa lansarea, e drept mai vizibila, a unui alt proiect, “portalul multimedia” money.ro, care a necesitat o investitie “initiala” de doar 600.000 de euro.

Asta in timp ce salariile deja mici ale unor oameni care chiar tineau in spate sandramaua lui Vantu, erau reduse cu milioane de lei(vechi), punandu-i pe multi in dificultatea de a-si plati ratele sau intretinerea.

Asadar, noul proiect – Buyos, un instrument pentru crearea de magazine on-line, a fost “creat” de F5 impreuna cu Kondiment (asta lipsea in ciorba asta!) si a costat 150.000 euro (da, sunt cinci de zero).

Distinsii reprezentanti ai celor doua companii foarte intreprizatoare spun cu candoare ca investitia va fi amortizata in 10-18 luni (nu stiu cum au calculat intervalul asta!?)…la urma urmei este un termen realist avand in vedere isteria oamenilor care se calca pe picioare in ultimul timp sa mai vand una-alta prin magazine on-line… citeste tot aici

Share