Spre conflict de munca la SOV-n trust

Share

… daca o mai fi trustul lui SOV, dar despre aceasta putin mai jos. Deocamdata, cel putin doua surse, asta si astlalta, care o citeaza pe prima, dau ca reala urmatoarea scrisoare (intre)deschisa (ca era deschisa complet daca autorii ei isi declinau identitatea, insa prefera sa ramana in penumbra ca sa nu ii sparga la nas si sa-i trimita la vanatoare de castraveti in Arcadia “managerii”), care vineri era prezenta (inca) la avizierul din redactie.

Sorin Ovidiu Vintu a fost externat de la Spitalul de Urgenta Floreasca (HotNews)

Care redactie? Cine stie cunoaste. Sunt curios daca o sa reziste pana luni. Redactia? Nu, scrisoarea, la avizier. Si cintezoiul gures tare, care bantuie prin redactiile grupului de presa vantos, isi punea vineri noapte aceeasi intrebare ca si mine.

“Domnule Presedinte – Director General – Director de Divizie,  Sorin Enache
Stimata conducere a trustului Realitatea Media,
Incercam sa intelegem de ce este atat de greu sa va dati demisiile din functiile ocupate, atata timp cat de un an de zile sunteti incapabili sa manageriati institutia. Sorin Ovidiu Vantu si-a luat financiar mana de pe trust dupa alegeri, mahnit ca “organizatia” si “soldatii sai scosi din cazarmi” nu au reusit sa-l scoata presedinte pe Mircea Geoana. De atunci, ati ramas singuri cu o gramada de datorii pe cap, datorii acumulate in ani de zile, cu controale de la ANAF si pe deasupra cu o multime de sclavi pe care sa-i platiti cand se poate.
Unii din conducere (Sergiu Toader, Mihnea Vasiliu, Emil Hurezeanu etc) au reusit sa fuga de raspundere, lasandu-va sa rezolvati situatia catastrofala in care se afla trustul. Bineinteles ca nu ati reusit si nu veti reusi. De ce? Pentru ca nu sunteti in stare. Ani la rand doar ati cheltuit muntii de bani care veneau de la SOV si oamenii lui, ati facut investitii si cheltuieli fara masura, v-ati dat salarii si comisioane si ati fost plini de voi, ce “manageri” de succes sunteti. Acum va bateti joc de sclavii care asteapta sa le platiti drepturile salariale din “profitul pe care trustul l-a facut in primele luni ale anului”.
Ne amintim cum ne-ati adunat intr-un studio prin luna mai si cum v-ati umflat in pene povestind ce lucruri marete ati realizat. Banuim ca motivul real pentru care inca sunteti inscaunati este ca aveti de recuperat mari sume de bani atat de la Realitatea Media cat si de la Sorin Ovidiu Vantu. Daca va dati demisiile o sa pierdeti banii, asa cum faceti cu noi acum.
De luni bune ne tot mintiti ca o sa luam banii pe lunile restante. Avem rate si leasing-uri neplatite, datorii la intretinere, cablu, lumina etc, nu avem bani pentru mancare, pe cand voi va lafaiti in masini scumpe, concedii in hoteluri luxoase si conturi grase de unde va vin dobanzi lunar.
Va dorim sa ajungeti macar sa jucati (asa cum noi traim in realitate) intr-un Big Brother real, in care timp de cateva luni, desi venind zilnic la serviciu si indeplinindu-va sarcinile, sa sperati in fiecare zi trecuta dupa data de salariu ca primiti ce vi se cuvine, sa veniti pe jos sau sa mergeti fara bilet cu autobuzul, sa va intrebe bancile de rate si sa va temeti ca veti ajunge in strada, administratorul sa va bata obrazul ca n-ati platit intretinerea. Nu mai pomenim discutiile cu sotia legate de plata gradinitei sau scolii copilului.
In urmatoarea perioada, 35% din angajati vor fi “invitati” sa plece, asa cum ati facut si pana acum. Adica fara salarii compensatorii si, bineinteles, fara sa le platiti, macar,  banii pe care-i mai au de primit. Vor pleca tot din sclavi, pentru ca voi CONDUCEREA sa va pastrati salariile si fotoliile caldute. Si, in continuare, producatorii vor fi si reporteri si documentaristi, operatorii – soferi si tehnicieni, iar voi veti “manageria” si veti continua sa dati tepe.
Va dorim sa treceti prin ce trecem noi! Suntem convinsi ca CINEVA o sa aiba grija si de voi!
Fosta echipa Realitatea Fm”

Burci, negocieri avansate pentru cumpărarea Realitatea TV (Pagina de Media)

“Am primit nu mai puțin de nouă oferte în această săptămână”, a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Ovidiu Vîntu. “Printre ele și cea de la Cristi Burci”, a spus omul de afaceri. “E vorba de faptul că am primit oferte, nu că vreau eu să vând”, a adăugat el. Potrivit informațiilor, Sorin Ovidiu Vîntu și Cristi Burci s-au văzut în această seară.

FOTO: Cristian Burci pe Pagina de Media

Mutări spectaculoase în trustul deţinut de Sorin Ovidiu Vîntu. Potrivit informațiilor, Cristian Burci este în negocieri avansate pentru a cumpăra Realitatea TV.

Conform acelorași surse, în cazul în care negocierile se finalizează, Cristi Burci va prealua în totalitate postul de televiziune de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Cristi Burci nu a comentat informația. Burci nu este la prima experienţă de televiziune. El a înfiinţat, în anii 90, postul Amerom, devenit, ulterior, Prima TV… citeste tot aici

Share