IT Morar consul la Marsilia (Kamikaze)

Share

Numirea lui IT Morar consul a fost publicată şi în Monitorul Oficial, după cum se poate vedea mai sus.

Aghiotantul lui Doruleț, cel mai portocaliu angajat la Vîntu în viață, Ioan T. Morar, pleacă la Marsilia. Și nu, nu e o bîrfă mondenă, despre un scriitor culturist de la Academia Cațavencu care pleacă la shopping în Franța. Omul Ioan T. Morar pleacă să fie diplomat în Marsilia.

La propunerea ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, premierului Boc i-a fost băgată sub nas o hîrtie prin care Morar era propus pentru funcția de consul general la Marsilia.

Și, în sfîrșit, ardeleanul din capul Guvernului a semnat, în sfîrșit! Iar numirea urmează să fie publicată în Monitorul Oficial zilele acestea. Surse din MAE (Ministerul Afacerilor Externe) ne-au confirmat numirea celui care a fost ecoul lui Doruleț atîția ani.

Doar că informația nu a fost încă pusă la avizier. Important e ca omul să plece cît mai curînd, să scape de toți dușmanii care l-au vorbit de rău că nu are ce căuta în diplomație, că nu este o personalitate excepțională, că nu are nici măcar un an de stagiu printre cei care aspiră la un post de diplomat. În fine, oameni răi și invidioși pe norocul care l-a lovit în moalele capului pe Morar, desigur.

Sursa: Kamikaze

Share