home DIVERSE, MASS MEDIA, REVISTA PRESEI SOV si-a innebunit colegii de celula cantand manele (Trombon)

SOV si-a innebunit colegii de celula cantand manele (Trombon)

Share

Sorin Ovidiu Vintu le face viata extrem de grea colegilor de celula, potrivit unuia din gardienii penitenciarului Rahova, unde magnatul roman este incarcerat.

FOTO: BloomBiz

Conform gardianului Sorin Oliviu Vilcu, SOV isi petrece majoritatea timpului ascultand manele si fredonand versuri stupide, spre disperarea celorlalti detinuti. Mai mult, SOV face asta inclusiv noaptea, traind dupa un cu totul alt fus orar, mai precis cel din Cipru, decalat cu 2 ore fara de ora Bucurestiului.

“In general are un comportament ok, mai putin chestia asta cu manelele. Am avut 2 sinucideri in celula, din cauza lui, dar sper ca detinutii sa se obisnuiasca repede cu stilul lui. In puscarie oamenii se adapteaza la multe lucruri, si nu ma refer doar la lucrurile care au loc la dusuri”, a mai precizat Sorin Oliviu Vilcu.

Prezenta lui Vintu in penitenciar a generat o vie animozitate printre detinuti, acestia dorind sa aprofundeze de la mogul cateva tehnici de afaceri, pe care intentioneaza sa le implementeze dupa eliberare.

Sorin Ovidiu Vintu a pornit chiar si o mica afacere in inchisoare, mai precis un FOND de Investitii de Tigarete. Fiecare detinut interesat poate depune la Vintu un anumit numar de tigari, urmand sa primeasca de 8 ori mai multe dupa 3 luni.

Sursa: Trombon

Share