Şoşoacă susţine că românii din Diaspora sunt proscrişi, care vând femei

Share

De parcă ar avea un port, prin care i se introduce cartela, Şoşoacă merge pe urmele altora, care au jignit Diaspora.

Senatoarea Diana Şoşoacă are numeroase intervenții live pe Facebook, fiecare de cel puțin o oră, în care se răfuieşte atât cu inamicii ei politici, cât și cu românii care îi trimit mesaje critice sau ironice.

Şoşoacă are un limbaj suburban, în condițiile în care alături de ea se află și fetița ei, în vârstă de 8 ani.

Şoşoacă a creat o nouă pagină de Facebook, după ce a fost blocată pe contul ei personal, pretinzând că este agenție de turism.

Aflată în drum spre Iași, Şoşoacă a făcut mai multe live-uri din mașină, în care a avut un limbaj agresiv și deseori suburban, la adresa celor care îi trimiteau mesaje critice, pe Facebook.

În spatele lui Şoşoacă se afla fetiță acesteia, în vârstă de numai 8 ani, care a fost nevoită să asculte toate invectivele proferate de mama ei. De exemplu, Şoşoacă a spus că românii aflați la muncă în străinate sunt proxeneți.

„Soare Irlandezu… unde am fost până acum? Tot aici, băi, ai fost și surd și orb! Apropo, Soare Irlandezu, un nume de proscris, te-ai gândit pe unde ai fost de 30 de ani dacă mai eșți și bărbat și ai tupeul să îmi faci mie observație? Tu ce ai făcut până acum, du-te și vinde femei, cum faci de când te știi!”, a strigat Şoşoacă.

Pe o altă româncă, Şoşoacă a făcut-o fraieră și proastă.

„Ia să vedem ce mai zice Andreea Oprea… Fraiero, hai să-ți arăt cine conduce, ia de aici (îl arată pe situl ei, la volan – n.red.). Eu nu conduc! Hai, block!

Când ești și prost, și orb, și surd nu ai ce căuta, mai faci și pe a naibii și îți arăți prostia tuturor. Hai, că m-am săturat de voi toți”, a mai spus Şoşoacă.

Şoşoacă s-a mai rafuit și cu secretara primarului Iașiului, Mihai Chirica, pe care a făcut-o „obraznică și impertinentă”.

Share