Şoşoacă s-a urcat pe soclul lui Cuza şi zice că au urcat-o adepţii

Share

Diana Şoşoacă… dragi cititori, vom fi foarte sinceri cu dv.: e verosimil să ne-o imaginăm pe această doamnă plecând clandestin în SUA, în cala unui vas de mărfuri.

Odată venită în Lower Manhattan, se va strădui să ajungă pe Ellis Island, să se urce în Statuia Libertăţii, să ia sabia în mână şi să spună că a cucerit America.

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a fost filmată în timp ce își regiza apariția la România TV, împreună cu corespondenții de la Iaşi ai postului. Şoşoacă a devenit vedetă la RTV, alături de Codruța Cerva și Oana Lovin.

„Doamnă, luați microfonul, că eu vă păzesc”, i-a spus corespondenta RTV lui Şoşoacă. „Vă rog să nu o mai asaltați, că intră în direct”, le-a spus apoi jurnalista celor aflați în jurul lui Şoşoacă.

Şoşoacă a înhăţt microfonul și a dat un ordin răstit: „Hai, la hora toată lumea”. Mulțimea s-a executat și a încropit de urgență o horă în jurul lui Şoşoacă, în timp ce aceasta își susținea discursul în direct, la România TV.

Şoşoacă a venit la Iași, de ziua Micii Uniri, și s-a urcat pe soclul lui Alexandru Ioan Cuza, conform AK24. Ea a afirmat că a fost urcată pe soclu de mii de oameni.

”Nu m-am urcat eu pe statuie, am fost urcată de oameni. Am fost urcată pe soclu. Erau câteva mii de oameni și le mulțumesc din suflet celor care au venit în Iași. Au venit chiar și din Moldova. Nu ne-am săturat de măștile politicienilor de până acum? Acum avem și botniță.

Cred că în primul rând nu există ordine de bază, pentru restricția purtării măștilor. Toate restrângerile de drepturi trebuie făcute prin lege, de altfel, legea nu are nici o prevedere cu privire la purtarea măștilor în exterior.

Nu au fost oameni amendați azi. Eu am vorbit cu domnul Chirică în urmă cu ceva timp, mi-a spus că va fi o ceremonie mică. Eu am depus împreună cu mai mulți membrii AUR o coroana.

Mie mi s-a părut mult mai normal să stau între oameni. Aceștia au făcut un efort foarte mare să vină de la sute de kilometri. Era normal că să stau lângă oamenii care m-au susținut atât. Mi s-a spus că e prea mult, că depășesc limita oricărui politicieni.

Le-am replicat că dacă eram că orice alt politician trebuia să întru în cârdășie cu ei. Eu am ales. Am ales să stau lângă poporul român și lângă cei care m-au ales. O să fac mai mult de atât. Abia aștept să se ia de familia și de copiii mei pentru că atunci nu mai am ce să pierd.

Jandarmii nu au avut de ce să intervină. S-a făcut hora Unirii, s-au cântat melodii patriotice, a fost un adevărat marș. Au venit autocare din toată țară. Le mulțumesc mult pentru că asta înseamnă unire”, a declarat Şoşoacă la România TV.

Share