Şoşoacă: „Bomba de la Arad a fost un avertisment şi pentru mine”

Share

Senatorul independent Diana Iovanovici Şoşoacă vorbeşte mai rar, dar atunci când o face dă dovadă de paranoia.

Senatoarea Diana Şoşoacă susține că primește numeroase amenințări cu moartea și a pretins că atacul mafiot cu bombă, de la Arad, împotriva unui om de afaceri, a fost și un avertisment la adresa ei.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi veni și îți voi tăia și ție, și soțului tău, gâtul. O să te omor și pe ține, și pe copiii tăi. Ca și avocat (sic!), am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care și-au pus în practică amenințările. Am inteteles că au existat emisiuni la TV în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad și s-a atras atenția că este un avertisment și pentru mie.

Am trecut pe lângă moarte de câteva ori, în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a declarat Şoşoacă, la Metropola TV. Şoşoacă a mai spus în ultimele luni că se dorește infectarea ei cu Covid-19 sau internarea cu forța.

Nu se înţelege foarte clar de ce se teme de infectarea cu Covid-19, despre care a afirma ba că nu există, ba că e o simplă gripă, ba că pandemia s-a terminat deja şi oamenii trebuie să fie liberi.

Share