Soluții eficiente pentru laboratoarele de cercetare – aparatura profesională de la AMEX-lab

Share

Domeniile de cercetare sunt variate, iar rezultatele exacte și rezolvarea sarcinilor în timp util sunt aspecte absolut necesare. Indiferent dacă este vorba despre domeniul biologiei sau fizicii și chimiei este nevoie de aparatură profesională pentru ca rezultatele măsurătorilor să fie corespunzătoare.

Orice laborator orientat spre cercetare este atent verificat și inspectat frecvent pentru obținerea adeverințelor și a autorizațiilor ce atestă siguranța cercetărilor și nu numai. Tot din categoria elementelor inspectate fac parte și aparatele și echipamentele utilizate. Acestea trebuie să fie calitative și performante pentru a îndeplini standardele stabilite în diverse domenii.

Pentru ca dotarea laboratorului de cercetare să fie corespunzătoare este esențial ca aparatura și echipamentele de laborator să fie achiziționate din magazine specializate. AMEX-lab este recunoscut pentru aparatura și echipamentele performante oferite spre vânzare.

Pentru că fiecare domeniu impune măsurători speciale, echipa de experți de la magazinul menționat oferă câteva recomandări în ceea ce privește alegerea aparatelor de laborator. În cele ce urmează vor fi prezentate și principalele categorii de produse din catalogul AMEX-lab pentru ca cei interesați să își contureze o strategie eficientă de a dota corespunzător laboratorul.

Dotarea eficientă a laboratoarelor de cercetare cu AMEX-lab

AMEX-lab deține un portofoliu vast de produse întocmai pentru a asigura o dotare eficientă a acestor spații. Din rațiuni practice este cunoscut faptul că laboratoarele de cercetare trebuie să fie amenajate conform unor reguli stabilite. Aparatura și echipamentele trebuie să fie moderne și funcționarea acestora trebuie să corespundă normelor europene în vigoare.

Principalele categorii de produse cu care AMEX-lab îi întâmpină pe cei interesați sunt:

Aparatură de laborator ultramodernă

Fie că este vorba despre congelatoare, cântare, omogenizatoare, autoclave, microscoape, distilatoare sau procesoare ultrasonice, la AMEX-lab este vorba despre implementarea noilor tehnologii. Măsurarea și vizualizarea rezultatelor sub formă digitală și alte funcții moderne sunt necesare pentru desfășurarea sigură și profesională a sarcinilor de lucru.

Echipamente de măsură

Articolele din această categorie sunt absolut necesare indiferent de domeniul de activitate spre care este orientată cercetarea. În portofoliul AMEX-lab se regăsesc – densitometre, analizatoare de diferite tipuri, conductometre, sonometre, vascozimetre și alte instrumente dedicate unei game variate de domenii.

Accesorii de laborator

Pe lângă echipamentele și aparatura de laborator sunt necesare și accesorii pentru curățare spre exemplu sau filtrare. De asemenea sunt necesare și diversele suporturi, pahare și pensete.

Consumabile

Stocul acestora trebuie refăcut constant pentru ca activitățile din spațiile de cercetare să fie realizate într-un timp optim. La AMEX-lab se regăsesc o varietate de produse de tipul – lubrifianților, seringilor, acelor, șervețelelor și produse pentru depozitarea reziduurilor, de obicei diverși saci speciali pentru fiecare dintre substanțe.

Sticlărie și reactivi

Aceste articole trebuie alese în funcție de modul de utilizare. De cele mai multe ori, criteriile de selecție se referă la rezistența materialului. Produsele de la AMEX-lab stau sub semnul calității impus de brand-urile consacrate pe această nișă precum – Honeywell, Fisher Scientific, ROTH și altele.

De asemnea, cei interesați găsesc mai multe produse și categorii cu articole special selectate pentru a obținerea rezultatelor într-un timp scurt și efectuarea analizelor într-un mod sigur.

Calitatea aparatelor și a echipamentelor din laboratoarele de cercetare

Indiferent care sunt obiectivele unui laborator de cercetare, echipamentele, ustensilele și aparatura se cere a fi profesională și cu specificații aduse la standarde înalte. Atât din rațiuni practice, cât și pentru siguranța angajaților, aparatura de laborator trebuie să permită desfășurarea activității în siguranță. În plus, o asemenea investiție se dorește a fi una de durată, deci echipamentele trebuie să fie calitative.

Mai mult decât atât, suporturile, sticlăria și reactivii trebuie să se plieze pe norme specifice dedicate fiecărui laborator. Reacțiile substanțelor și diversele procedee de încălzire și răcire impun de la sine un material special. La AMEX-lab, produsele sunt profesionale și sunt concepute după standarde de bază impuse în domeniul cercetării.

Pentru că echipamentele, consumabilele și echipamentele trebuie să se plieze pe diverși parametri, precizia, calitatea și perfomanța trebuie să fie la un nivel înalt. De aceea, cei de la AMEX-lab au înființat acest magazin dedicat nevoilor diverse impuse de acest vast domeniu al cercetării.

Cei interesați de alegeri inspirate în ceea ce privește dotarea laboratorului, AMEX-lab vine în întâmpinarea unei game variate de cerințe. Magazinul specificat este o filială a firmei cu același nume cu centrul principal în Austria, recunoscută la nivel mondial pentru distribuirea de aparate, consumabile și echipamente pentru laboratorele de cercetare.

Share