home MASS MEDIA Gandul.info şi ProSport.ro, cea mai mare creştere de trafic

Gandul.info şi ProSport.ro, cea mai mare creştere de trafic

Share

Site-urile gandul.info şi prosport.ro se află pe primele două locuri în clasamentul creşterii numărului de afişări, cu 114%, respectiv 54%, la categoria site-uri de ziare, în 2010, potrivit Media Fact Book (MFB), studiu lansat joi de agenţia de media Initiative.

manafu

Site-ul gandul.info a înregistrat, în 2010, o creştere a numărului de afişări cu 114%, urmat în clasament de prosport.ro, care a înregistrat o creştere cu 54%. În clasament mai figurează, în ordine, click.ro, care a înregistrat o creştere cu 44% a numărului de afişări, gsp.ro (+39%) , adevarul.ro (+38%), jurnalul.ro (+36%), libertatea.ro (+24), cancan.ro (+9%) şi zf.ro(+7%).

Şi în ceea ce priveşte numărul de vizite, site-urile gandul.info şi prosport.ro se află pe primele două locuri, înregistrând creşteri de 72%, respectiv 67%. Cancan.ro a înregistrat o creştere de 52%, la fel ca şi adevărul.ro, fiind urmate de libertatea.ro (+44%), click.ro (+43%), jurnalul.ro (+28%) şi zf.ro (+8%). Gsp.ro a înregistrat o scădere a numărului de vizite cu 14%.

Potrivit Media Fact Book, o soluţie pe care publisherii au aplicat-o pentru a contracara efectele crizei a fost realizarea de investiţii în versiunile online ale titlurilor.

Primele zece site-uri ale unor publicaţii care apar şi în print au înregistrat o creştere semnificativă a traficului. Astfel, traficul online a crescut, în 2010, cu peste 50% pe site-urile Prosport, Gândul şi CanCan şi cu 40% pe site-urile Libertatea şi Click, demonstrându-se că ediţiileonline pot completa eficient ediţiile tipărite ale ziarelor… citeste tot pe Mediafax

Share