Silviu Mănăstire este infectat cu coronavirus, spune că e asimptomatic

Share

Realizatorul de televiziune Silviu Mănăstire este cel pe care a picat măgăreaţa. Este soarta celor ca el, care se întâlnesc cu foarte mulţi politicieni de vârf, să ajungă în această situaţie.

Silviu Mănăstire, moderator la B1 TV, a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informaţia a fost confirmată chiar de el, în cadrul emisiunii moderate de Tudor Muşat, informează News.ro.

Marţi seară, adică exact acum o săptămână, el l-a avut invitat pe Ludovic Orban, care luni şi-a anulat participarea la toate evenimentele din agenda, invocând faptul că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19.

Mănăstire a intrat în direct, în producţia de duminică seara, şi a vorbit despre infectare. Conform declaraţiilor sale, are o formă uşoară a bolii şi este asimptomatic.

„Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului şi gustului nu am şi alte simptome agresive. Am avut invitaţi mulţi la televiziune, a fost campanie electorală şi există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid.

Asimptomaticii transmit virusul şi nu poţi să îţi dai seama când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejaţi şi să respectaţi la sânge măsurile de protecţie”, a declarat moderatorul TV.

Silviu Mănăstire va lipsi de pe post în următoarele două săptămâni. El realizează emisiunea “Dosar de politician”, la B1 TV.

Share