Marcel Ciolacu: „Orban și gașca lui ameninţă românii cu restricţii”

Share

Liderul PSD Marcel Ciolacu continuă cu aceeaşi propagandă… distuptivă, cum spun englezii, în continuarea logicii “românii din Diaspora vin să ne infecteze”, apoi “jos botniţa! libertate!”, din primăvară şi vară.

Reprezentanții PSD au transmis luni că „Orban și gașca” lui amenință din nou românii cu restricții, fără a le păsa că milioane de cetățeni sunt condamnați să sufere.

PSD mai susține că Guvernul a scăpat situația de sub control, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

„Orban și gașca lui sunt izolați total de problemele reale ale românilor, de la educație până la locuri de muncă! După ce au scăpat total de sub control pandemia, guvernarea Dreptei Unite a atins pragul stării de urgență, definit chiar de propriul ministru al Sănătății.

Au vrut alegeri cu orice preț, fiindcă nu ei, ci – din păcate – românii achită factura iresponsabilităţii lor politice. Acum, fac fix ce știu mai bine: amenință din nou toată țara cu restricții!”, arată o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa menționată adaugă că „Iohannis, Orban & Co se declară satisfăcuți, nu le pasă că milioane de români sunt condamnați să sufere”.

Vicepremierul Raluca Turcan consideră că nu se poate discuta de restricții la nivel economic, dar va avea loc o ședința de Guvern și o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență în cadrul cărora vor fi anunțate măsuri de creștere a rigurozitatii în prevenirea extinderii pandemiei de coronavirus.

Turcan a mai precizat că lasă de dorit conformarea purtării măștii de protecție în instituții publice și a cerut direcțiilor de sănătate publică să facă controale.

Premierul Ludovic Orban a declarat că, în cazul în care tot crește zilnic numărul de persoane infectate cu noul coronavirus, atunci crește și riscul apariței unor noi restricții.

El a adăugat că Guvernul nu vrea să impună noi restricții, de aceea a reinterat mesajul pentru români, de a respecta regulile de protecție sanitară.

Share