home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Sergiu Toader, intre RCS & RDS si Noua Zeelanda

Sergiu Toader, intre RCS & RDS si Noua Zeelanda

Share

Daca Reporter Virtual sustine ca Sergiu Toader in prezent isi face bagajele, pentru ca pe 15 decembrie ii expira contractul cu mogulul eolian si se pregateste sa se intoarca la antipozi, sa-si savureze banii castigati prin munca cinstita, Realitatea Mea sustine ca managementul viitoarei televiziuni RCS & RDS va fi asigurat de Toader, chiar daca Radu Moraru vine si el tot la aceslasi post.

citeste si: După ce ani la rând a supt p..a prin batistă, Sergiu Toader părăseşte Realitatea TV (Curentul)

Dar Realitatea Mea vorbeste despre “fosta televiziune a lui Vantu”, lucru care mie, personal, imi ridica semne de intrebare: parca era un contract de management, iar televiziunea ramane a lui SOV.

FOTO: Adevarul

Cum se vor intelege cei doi – imi este greu sa inteleg, dupa smetele insistente si repetate care i-au fost administrate de-a lungul timpului de catre Moraru lui Toader. Dar sa vedem ce zic cele doua surse, care, asa cum vom vedea, daca urmam linkul din titlul dat de Tiberiu Lovin, au auzit (cel putin ce spune) una de cealalta.

Sergiu Toader pleaca de la Realitatea la televiziunea RDS&RCS (RealitateaMea)

O mutare interesanta in media: Sergiu Toader ar fi acceptat, potrivit unor informatii din piata, in acest week-end, sa conduca noua televiziune pe care grupul RDS&RCS o va lansa in primavara.

Contractul lui Sergiu Toader cu Realitatea Media expira oricum in decembrie si el nu avea de gand sa il prelungeasca, sustin surse din fosta televiziune a lui Vantu.

Sergiu Toader, pe picior de plecare de la Realitatea TV (ReporterVirtual)

Sergiu Toader nu va semna cu RCS&RDS, post generalist care va fi condus de Radu Moraru, ci se va întoarce în Noua Zeelandă. Acest lucru va fi confirmat sau infirmat abia după jumătatea lunii decembrie.

Share