Senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu, plasat sub control judiciar

Share

Vă mai amintiţi de liberalul anticorupţie de Teleorman Eugen Pîrvulescu, care dădea lecţii de democraţie, pe vremea PSDragnea?

Teleorman. Senatorul Eugen Pîrvulescu, președinte al filialei județene PNL, a fost plasat sub control judiciar de DNA. Este acuzat că a încercat să convingă o comisie de concurs a Serviciului Ambulanță să favorizeze anumiți candidați la posturile de asistent și șofer.

Procurorii DNA au transmis, printr-un comunicat de presă, că au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale în cazul senatorului. Concret, procurorii arată că între 28 mai și 20 iunie, Pîrvulescu s-a folosit de influența de președinte al PNL Teleorman pentru a obține subiectele la examenul de angajare în Seriviciul de Ambulanță Teleorman, pentru asistenți și șoferi.

Totodată, senatorul este acuzat că a cerut comisiei de interviu să favorizeze anumiți candidați susținuți de el.

Eugen Pîrvulescu nu are voie să comunice pe nicio cale cu alte persoane cercetate în anchetă, precum și să se deplaseze la Serviciul de Ambulanță Teleorman. În cazul încălcării acestor dispoziții, ”măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”.

Share