home EVENIMENT Sebastian Ghiţă a fost arestat, dar în lipsă. Căutarea continuă

Sebastian Ghiţă a fost arestat, dar în lipsă. Căutarea continuă

Share

Trei săptămâni au trecut de la dispariţia lui Sebastian Ghiţă, iar acesta a fost de-abia acum dat în urmărire generală. Ghiţă s-a evaporat în prima zi în care i s-a terminat mandatul de deputat.

Potrivit unui comunicat IGP, Poliția a primit un mandat de arestare preventivă. Acesta a fost emis de magistrații ÎCCJ, pe numele inculpatului Sebastian Aurelian Ghiță.

Polițiștii au efectuat activități pentru punerea în executare a mandatului. Sebastian Ghiță a fost dat în urmărire, se mai precizează în comunicat.

Nema Sebastian Ghiţă la domiciliul din Ploieşti

Pentru localizarea și prinderea inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian, a fost dispusă darea în urmărire a acestuia. Activitatea se desfășoară de polițiști, sub supravegherea procurorului competent.

, arată sursa citată.

Surse judiciare au declarat că Ghiță a fost deja căutat la domiciliul său din Ploiești. De asemenea, la cel al socrilor, aflat în vecinătate, fără a fi găsit.

Instanța supremă a admis o cerere a DNA de înlocuire a măsurii controlului judiciar pe cauțiune cu măsura arestării preventive.

Solicitarea a intervenit după ce fostul deputat a încălcat termenii controlului judiciar. Aceasta în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foști șefi din Poliție și Parchete.

Share