S-a relansat EvoTV (Mediafax)

Share

Evo Tv, prima televiziune online din România, se relansează după doi ani de absenţă din mediul online românesc, sub conducerea lui Sergiu Mihalcea, fondatorul proiectului, şi va difuza începând de luni interviuri şi declaraţii ale unor personalităţi, anunta Mediafax.

EvoTv.ro îl are ca acţionar pe Sergiu Mihalcea, fondator al televiziunii în 2007. Relansarea proiectului a implicat o investiţie de câteva mii de euro. Echipa Evo Tv este formată din cinci-şase persoane, care lucrează pe anumite proiecte.

FOTO: Adevarul – (omul care) Produce conţinut video pentru online

EvoTv.ro difuzează, sub sloganul “În exclusivitate”, interviuri şi declaraţii ale unor personalităţi din România. Întregul conţinut al televiziunii este gratuit şi optimizat pentru a fi preluat, atât video, cât şi text de către orice ziarist, publicaţie online, blogger şi televiziuni clasice.

Fiecare interviu este împărţit în teme şi subiecte concrete care beneficiază de video şi text. Primul interviu al EvoTv.ro este acordat de Ion Columbeanu, potrivit comunicatului.

Preocuparea mea jurnalistică de a duce interviul tv în era digitală m-a făcut să îmbunătăţesc forma, ritmul şi livrarea acestui gen, atât de preţios pentru media. Ceea ce a rămas la fel este metoda profesională de a lua un interviu bun”, spune Sergiu Mihalcea, intervievator şi fondator Evo TV.

Evo Tv a fost primul proiect de televiziune online din România, lansat în februarie 2007. Evo TV şi-a încetat activitatea în iulie 2008, după ce fondatorul său, Sergiu Mihalcea, fost general manager al postului, a primit oferta de a realiza un nou proiect legat de domeniul online, Italics, care produce şi integrează conţinut video original în site-urile din România.

Share