Melania Medeleanu se retrage din televiziune (Pagina de Media)

Share

Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a decis să “facă o pauză“. Medeleanu a confirmat că se va retrage, dar a spus că este o decizie temporară. De ce a luat această decizie?

FOTO: Stiri ROL.ro, despre plecarea la CNN – “E o inventie!”

“Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur şi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lăsat prea multă vreme în stand by. De pildă, este grozav faptul că după zece ani sunt din nou studentă şi mă pot duce la cursuri”.

Melania Medeleanu a intrat la un Master în logopedie la Universitatea Bucureşti (Facultatea de Psihopedagogie specială).

Când revine la TV?

“Nu am nici cea mai vagă idee”.

Are legătură decizia cu ultimele schimbări de la vârful Realitatea TV?

“Decizia am luat-o când am intrat la master, la începutul lunii septembrie, cu mult înainte de schimbările de aici. A fost o despărţire cât se poate de amiabilă. Colegii mei au înţeles că vreau să fac lucruri dragi mie şi prea multă vreme amânate.”citeste tot aici

Melania Medeleanu: Plec din televiziune şi voi lucra cu copiii (Reporter Virtual)

Cu câteva săptămâni în urmă, presa scria că Melania Medeleanu va demisiona de la Realitatea TV şi va pleca la CNN. Prezentatoarea principalului Jurnal al televiziunii de ştiri, Jurnal de Prime Time, infirma categoric atunci, declarând că totul este “o invenţie”.

Astăzi, Melania a făcut publică decizia de a părăsi postul lui Sorin Ovidiu Vîntu şi de a se retrage cu totul din televiziune, cel puţin pentru o perioadă.

“Plec din televiziune şi mă voi ocupa de lucrul cu copiii. Mi-am descoperit pasiunea pentru psihopedagogie de când i-am cunoscut pe aceşti copii minunaţi. Nu, nu voi merge la CNN, povestea aceea rămâne o invenţie. Mai stau la Realitatea până pe 1 noiembrie, după aceea nu ştiu cum va fi jurnalul sau cine va prezenta în locul meu”

, a declarat Melania Medeleanu pentru Reporter Virtual. Jurnalista s-a angajat la Realitatea TV în 2002.

Share