RTV pe Dolce pe canalul 257, pe UPC pe 403

Share

Pe Dolce, RTV este la poziţia 257. Dolce are un serviciu aparte, cu posturi de televiziune imposibil de mutat de la o poziţie la alta, pentru că pozitia este stabilită din server şi singurul lucru pe care poţi să îl faci este să îţi stabileşti zece posturi favorite, pe care le setezi de la canalul 900 încolo, astfel: 900 – 909.

RTV

Pe UPC, este vorba despre poziţia 403, iar pe RCS & RDS… he-he! lucrurile sunt complicate: trebuie să cauţi postul pe toate frecvenţele posibile – lucru oricum recomandat, dacă ai contract şi cu UPC, şi cu RCS & RDS, pentru că ei mereu introduc şi scot posturi de televiziune fără să te anunţe.

La RTV au rămas Corina Drăgotescu, Cătălin Striblea, Cătălin Popa, Eugen Chelemen, Roxana Niculescu, Mihaela Tănase, Letiţia Zaharia, Mirela Voicu, Marilena Nedelcu, Simona Gheorghe, Cristian Zărescu, Valentina Pufulescu, Cătălina Porumbel, Roxana Lupuianu, Liliana Ruse, Anca Vlădică, Iulia Nagy, Mălina Popa, Radu Herjeu şi Ioan Korpos.

Dar Elan promite că, chiar dacă CNA a autorizat funcţionarea RTV în studiourile din Casa Presei, o să-i ţină prin tribunale până la sărbători.

Share