home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI RTV pe Dolce pe canalul 257, pe UPC pe 403

RTV pe Dolce pe canalul 257, pe UPC pe 403

Share

Pe Dolce, RTV este la poziţia 257. Dolce are un serviciu aparte, cu posturi de televiziune imposibil de mutat de la o poziţie la alta, pentru că pozitia este stabilită din server şi singurul lucru pe care poţi să îl faci este să îţi stabileşti zece posturi favorite, pe care le setezi de la canalul 900 încolo, astfel: 900 – 909.

RTV

Pe UPC, este vorba despre poziţia 403, iar pe RCS & RDS… he-he! lucrurile sunt complicate: trebuie să cauţi postul pe toate frecvenţele posibile – lucru oricum recomandat, dacă ai contract şi cu UPC, şi cu RCS & RDS, pentru că ei mereu introduc şi scot posturi de televiziune fără să te anunţe.

La RTV au rămas Corina Drăgotescu, Cătălin Striblea, Cătălin Popa, Eugen Chelemen, Roxana Niculescu, Mihaela Tănase, Letiţia Zaharia, Mirela Voicu, Marilena Nedelcu, Simona Gheorghe, Cristian Zărescu, Valentina Pufulescu, Cătălina Porumbel, Roxana Lupuianu, Liliana Ruse, Anca Vlădică, Iulia Nagy, Mălina Popa, Radu Herjeu şi Ioan Korpos.

Dar Elan promite că, chiar dacă CNA a autorizat funcţionarea RTV în studiourile din Casa Presei, o să-i ţină prin tribunale până la sărbători.

Citeşte şi
În jurul orei 22.40, posturile de televiziune B1 TV, Realitatea TV şi The Money Channel
Televiziunea Zeus TV a început să emită în noaptea de miercuri spre joi, la ora
RCS & RDS a cerut băncilor mari 150 - 200 de milioane de dolari, finanţare
~Tokyo, oras-fantoma~Japonezii au fost avertizati ca nu elrezista reactoarele la cutremure~Mitingul dezumflat~Gadele lui Avram Iancu,
~Boureanu vs. Macovei-Preda-Voinescu~USL, joc dublu pe Codul Muncii~pensiile ca joc piramidal~Concurenta va analiza preluarea UPC
~adevarul despre mita de la ANAF~Gaddafi ameninta cu genocid~Felix, protejat de Regimul lu' Emil~Necolaiciuc va
Stop abuzurilor RCS & RDS si ale altor firme de cablu! ANPC sa-si faca datoria!
Am incercat, timp de vreo doua ore, sa punem RCS & RDS o intrebare simpla:
Mediafax anunta ca OTV si Antena 3 au fost amendate de catre CNA. OTV pentru
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Share