Legătura dintre Elena Udrea, Sergiu Toader şi Canal 31

Share

După ceea ce s-a petrecut la Realitatea, preşedintele CNA Răsvan Popescu trebuie să-şi dea demisia, a spus Elena Udrea în emisiunea de aseară a lui Ion Cristoiu, “Ultimul cuvînt”.

social-engineer

Ironia face că Sergiu Toader, revenit la Realitatea TV în toiul scandalului clonării acestei televiziuni, face parte din echipa de la fostul cotidian “Ultimul cuvânt” care a refuzat să plece odată cu grupul Sorin Roşca Stănescu.

Oricum, ulterior această publicaţie-fantomă s-a făcut praf şi pulbere şi jurnaliştii buni, care fuseseră atraşi de mirajul salariilor foarte mari, au rămas în copac.

Iar după ce s-a aneantizat “Ultimul cuvânt”, cei care nu au vrut să plece cu Sorin au intrat pe o listă neagră nescrisă, astfel încât o vreme nu i-a mai angajat nimeni în presă.

Atunci Sergiu a făcut hepatită.

Apoi, a venit Sârbu, care avea nevoie de oameni ca să-şi dezvolte Canal 31 şi să-l transforme în Pro TV şi a încălcat consemnul, angajând unii jurnalişti în situaţie dificilă şi luând o echipă întreagă de la un alt cotidian, Ora lui Viorel Cataramă, precum şi din TVR.

Astfel s-a construit o staţie tv legendară, şi astăzi una dintre cele mai bune. Lucruri mai puţin cunoscute astăzi.

Share