home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Românii au ieşit în stradă în Scandalul Şova (revista presei)

Românii au ieşit în stradă în Scandalul Şova (revista presei)

Share

Românii au ieşit în stradă în Scandalul Şova (revista presei)

Mii de români au ieşit din nou în stradă pentru a protesta contra apărării lui Dan Şova de către Senat, în contra procurorilor DNA, care vor să-l aresteze, explică Adevărul.

Băsescu susţine că USL trăieşte. Citat de Gândul, acesta a spus: “După vot, într-un (foarte) târziu a reacţionat chiar şi preşedintele României, cu un limbaj de lemn şi fără să explice consecinţele. Şi pentru că totul este…«pas cu pas» într-un şi mai mare târziu preşedintele României se întreabă dacă avem un conflict între puterile statului. Eu cred că avem doar o golănie.

EvZ anunţă că DNA acum face percheziţii în Cimitirul din Slatina, unde procurorii presupun că ar fi ascunse bunuri ale lui Darius Vâlcov. Mare ţi-e grădina ta, Doamne!

Cele 94 de tablouri descoperite de DNA prin pereţii caselor lui Darius Vâlcov sunt de fapt 101, cumpărate de acesta prin interpuşi, arată Bursa.Remarcăm bunul simţ al fostului ministru al Finanţelor, care ar fi putut la fel de bine să-şi zidească prin pereţii şi pivniţele caselor sale maşini de colecţie.

Un fost ofiţer MApN şcolit la Acadenia SRI, Marius Nica, se ocupă cu absorbţia fondurilor structurale europene, spune HotNews.

Tarom anunţă că la această companie aviatică nu rămâne niciodată în carlinga piloţilor o singură persoană, informează Curierul naţional. Noi ştim cu certitudine un lucru simplu: pe Aeroportul din Beirut, când acesta era ca şi zonă de război, în anii 70, printre puţinii piloţi civili din lume ce aterizau erau cei români, de la Tarom. Mari meseriaşi.

Antena 3 reuşeşte performanţa să intre în rubrica Revista presei. Ruxandra Dragomir, campioana democraţiei alături de Elena Udrea, a fost invitată la postul de televiziune de tristă amintire. Într-un interviu acordat Cristinei Ţopescu, aceasta declară: “Cerul plânge pentru că Udrea este după gratii“.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share