Revista presei. Victor Ponta se închipuie premier de colonie

Share

România liberă: Declaraţie şocantă a lui Ponta: Pe 30 iulie nici un creştin-democrat german nu îi va mai jigni pe români “Eu ştiu că şi în Germania oamenii decid la vot. Sau în Germania e democratic să decidă oamenii la vot şi în România nu e democratic? Ce, suntem colonie?”

BZI

Adevarul: Ponta: Cred că partenerii europeni s-au convins cât de josnic joacă PDL “După pronunţarea deciziilor Curţii Constituţionale, premierul Victor Ponta, în calitate de preşedinte al PSD, şi ministrul Economiei Daniel Chiţoiu, în calitate de proaspăt preşedinte al liberalilor, au făcut un apel către Opoziţie, cerând PDL-ului să înceteze denigrarea la adresa României”

Curentul: Angela Merkel consideră „inacceptabilă“ procedura de destituire a lui Traian Băsescu. Suspendați-o! “Cancelarul german Angela Merkel a declarat ieri, cu subiect și predicat, că statul de drept a fost încălcat „în mod inacceptabil“ în România în timpul luptei pentru putere dintre liderii țării”

Puterea: Merkel, prea mică pentru USL “Cancelarul Germaniei Angela Merkel a avut două declaraţii – şoc la adresa României. Prima a fost că suspendarea preşedintelui Băsescu se derulează într-un mod care încalcă principiile de bază ale statului de drept. A doua, că Germania va susţine ca Uniunea Europeană să ia măsurile necesare. Victor Ponta şi Ion Iliescu au minimalizat declaraţiile cancelarului german”

Gandul: Traian Băsescu l-a eliberat din funcţie pe Sebastian Lăzăroiu “Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a fost eliberat din funcţie, începând de luni, potrivit unui decret semnat, vineri, de preşedintele Traian Băsescu. Decretul a fost semnat vineri şi publicat luni în Monitorul Oficial. Data eliberării din funcţie este 9 iulie.”

EvZ: Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar, cercetat de DNA. Fostul șef al Vămii – reținut “Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, fostul șef al vămilor Viorel Comăniţă şi fostul şef al SIPI Constanţa, Dan Secăreanu, sunt cercetaţi de DNA, alături de omul de afaceri Radu Nemeş şi soţia acestuia, pentru complicitate la evaziune în legătură cu importul de produse petroliere”

Bursa: Hidroelectrica, din nou în situaţia să reclame “forţa majoră” “Dacă insolvenţa n-ar fi fost de ajuns, atunci canicula confruntă Hidroelectrica cu o situaţie fără precedent, în care parcurge al doilea an consecutiv de secetă hidrologică”

Share