home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(arilor). Laurenţiu Ciocăzanu are local în Spania

Revista pres(arilor). Laurenţiu Ciocăzanu are local în Spania

Share

Laurenţiu Ciocăzanu a ajuns, din director editorial la Adevărul în 2010, patron de local în Spania, împreună cu soţia sa, după ce şi-a propus să-şi ia un an sabatic şi să-şi încerce norocul aiurea, departe de starea presei române.

BZI

Cornel Nistorescu, levierul de serviciu USL în războiul acesteia cu presa, i-a dat un par în cap jurnalistului Liliana Ciobanu, care ar fi scris articole ce conţin acuzaţii false.

Zilele trecute, fostul jurnalist a mai administrat un mai şi în creştetul capului jurnalistului Carmen Valică de la Radio România Actualităţi, care a fost rechemată în ţară pentru că ar fi dezinformat, afirmând că aceasta s-ar afla în spatele scandalului declanșat la Bruxelles, pe tema arestării judecătorilor de la Curtea Constituțională.

Curentul: Șova a mințit: jurnalista RRA nu a dezinformat! “Pusă în fața unui val compact de critici venite din majoritatea cancelariilor occidentale, puterea de la București se comportă exact ca un maidanez răpănos care, atunci când i se arată bățul după ce a șterpelit ceva, clămpăne agresiv din fălcile băloase, doar, doar o reuși să impresioneze pe careva”

Share