Revista presei. “Verisoara” lu’ Baselu, alergata prin parc de cei de la iRealitatea

Share

Puterea: O bolnavă psihic a ridicat premiul lui Băsescu la “Gala Zece pentru România”. ““Verişoara” a fost alergată prin parc, realizatorii emisiunii reuşind să recupereze premiul. Femeia este un exemplu pitoresc pentru România: procesomană, decăzută din drepturile părinteşti şi plină de imaginaţie. A executat silit rudele bărbatului alături de care are un băiat în vârstă de 13 ani, apelează la presă pentru a afla unde învaţă copilul şi susţine că Radu Mazăre vrea să-i înfieze ilegal băiatul.”

FOTO: Mediafax via Adevarul

Adevarul: O nebună pe urmele lui Băsescu. “O femeie care s-a recomandat drept verişoara preşedintelui a ridicat în numele acestuia premiul de la Gala „Zece pentru România“. Vecinii Danielei Alexandra Zanfirescu susţin că aceasta este schizofrenică. În 2007 ea a fost dată afară de la Şcoala nr. 86 din Capitală, unde preda muzica.

Curentul: Circotecă ieftină marca Tatulici. “Show-ul îndoielnic realizat de Tatulici, golănaşul-preş al lui SOV, intitulat „Zece pentru România“ la mişto, desigur, în spiritul de glumă specific lui Vîntu, a devenit o şuşanea de cea mai joasă speţă, Tatulici pretându-se la un nou gen de glumiţă la adresa Preşedinţiei României, respectiv inventarea unui premiu adresat lui Traian Băsescu, evident la oha, la şto, cum se zice la pârnaie, unde şi-a făcut Vîntu educaţia primară.”

Romania libera: De 3 ori mai mulţi ani de puşcărie pentru baronul de la SIF Oltenia. “După ce a prejudiciat Banca Internaţională a Religiilor cu sute de miliarde de lei, controversatul Dinel Staicu a spălat banii prin SIF Oltenia, instituţie pe care o şi conduce.”

Bursa: “Poşta Română”, amendă în plic de 24,1 milioane euro de la Concurenţă. “Poşta Română primeşte cea mai mare amendă individuală acordată unei societăţi de către Consiliul Concurenţei. Acuzaţia: abuz de poziţie dominantă în calitatea sa de monopol de stat al serviciilor poştale”

Curierul national: Ce firme şi-au luat banii de la stat? “Guvernul a alocat din Fondul de Rezervă 1,22 mld. lei pentru ca 6 ministere să poată plăti unele datorii către agenţii economici. Pârvan: Ar fi ideal să se arate care sunt aceste firme care şi-au luat banii şi dacă într-adevăr au efectuat acele lucrări. ”Trebuie făcute controale ca să nu mai dăm bani doar pe spusele primarilor, care de multe ori sunt rude cu societăţile angajate””

ZF: Gigantul american GE pleacă de pe piaţa locală a serviciilor financiare. “GE Money le vinde turcilor de la Garanti afacerile din România pe leasing, consumer finance şi ipotecare. Americanii de la GE Money, divizia de servicii financiare a gigantului General Electric, s-au hotărât să plece din România după cinci ani în care au investit peste 100 mil. euro, dar fără rezultate vizibile.”

Gandul: Franks: România nu mai este „elevul mediocru”. Noul acord cu FMI va include condiţii pentru noi reforme. “Economia României va înregistra o contracţie de 1,9% în acest an, potrivit prognozelor, în timp ce restul Europei iese din criză, potrivit Bloomberg”

Financiarul: Conditiile FMI vizeaza forta de munca, infrastructura si investitiile. “Vii­to­rul acord cu FMI va include mai multe con­ditii pen­tru reforme structurale in ceea ce priveste for­ta de munca, infrastructura si investitiile, a declarat Jeffrey Franks. „Este clar ca statul nu a fost com­plet res­tructurat. Exista sectoare in care economia Romaniei trebuie reformata, astfel incat sa se atinga nivelul de flexibilitate si de productivitate de care are nevoie”, a precizat Franks, intr-un interviu pentru Bloomberg”

Share