home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Vantu fara morisca de bani chisinaueana

Revista presei. Vantu fara morisca de bani chisinaueana

Share

Curentul: Vîntu a rămas şi fără morişca de bani de la Chişinău. “Cåteva firme controlate de Sorin Ovidiu Vîntu au acţionat în judecată Banca Naţională a Moldovei, Guvernul Republicii Moldova şi Banca de Economii a Moldovei. Două dintre aceste firme au fost folosite de SOV în numeroase afaceri derulate pe teritoriul Romåniei, PSV Company SA (fosta Petromservice) şi Tabor Projects Limited.”

Ziarul financiar: Consiliul fiscal: Strategia Finanţelor are ipoteze nerealiste sau insuficient fundamentate. “România are în premieră o strategie fiscal-bugetară pe trei ani, însă aceasta include numeroase estimări fie susceptibile a nu fi realiste, fie insuficient fundamentate, şi îi lipsesc detalieri şi menţiuni esenţiale precum cota de TVA avută în vedere pe perioada 2011-2013, consideră Consiliul fiscal, organismul independent înfiinţat vara trecută pentru a evalua politica fiscală a guvernului”

Curierul national: “Neghina” din agricultură a ajuns la 1-2 mld. euro. “Ministrul Agriculturii crede că economia subterană a ajuns în această vară la 1 miliard de euro. Patronatele din domeniu susţin însă că evaziunea fiscală se ridică la peste 2 miliarde de euro”

Evenimentul zilei: Război în guvern încolţit din plante modificate genetic. “Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a semnat o notă prin care interzice culturile modificate genetic. Ministrul agriculturii, Valeriu Tabără, se opune însă vehement acestei iniţiative.”

Financiarul: „Grupul care nu exista” lupta pentru salvarea zonei euro. “Imediat dupa falimentul Lehman Brothers, spre sfarsitul anului 2008, mai multi lideri europeni au creat o comisie secreta insarcinata cu elaborarea unui plan care sa salveze de la destramare zona euro si prin care sa fie evitat default-ul unuia dintre cele 16 state, potrivit „Wall Street Journal” (WSJ).”

Citeşte şi
Ca în aikido, fâşneţul Băsescu îl va termina politic pe Victor Ponta cu propriul avânt
~avocatul lui SOV face justitie in PDL~cetatean de onoare suspect in Cazul Chauncey Hardy~11 judecatori
~doua judecatoare de la ICCJ, suspectate de coruptie~Hidroelectrica, forta majora, a lasat Alro fara curent~noul
Europa se clatină din ce în ce mai tare, iar liderii politici par să fi
Grecia trebuie sa accepte falimentul, să iasă din Zona Euro şi să se întoarcă la
~neamul Voiculestilor da in judecata tot ce misca~grivna aproape de colaps~cat ii costa pe nemti
~Lazaroiu: Fara Alba ca Zapada PDL ajunge in Opozitie~Basescu: doresc sa renunt la politica~un santajabil
Tarile europene trebuie sa fie unite in fata crizei ce afecteaza zona euro, altfel existand
~sechestru pe gunoiul Cosa Nostra~Steaua sub teroarea Becali~frauda, sport national in Grecia~personajele din sceneta franceza
~gazonul a zacut in camion opt zile~Oprescu l-a platit pe Adrian Oprisan~Sberbank nu vrea Volksbank
Share