home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Vantu baga in puscarie rudele lui Popa

Revista presei. Vantu baga in puscarie rudele lui Popa

Share

Curentul: Vîntu îi bagă în puşcărie pe fratele şi cumnata lui Nicolae Popa “Obişnuit să calce pe cadavre pentru a-şi salva pielea, Sorin Ovidiu Vîntu a mai făcut, zilele trecute, dintr-o singură gargară, încă două victime. Este vorba despre fratele şi cumnata infractorului Nicolae Popa, Virgil şi Mariana Daniela Popa”

foto: EvZ – Cum arata Nicolae Popa azi

fotoinfo: “Un om de afaceri calm, care-şi calculează fiecare mişcare. Un personaj cu o fizionomie total diferită faţă de aceea cunoscută din singura fotografie publicată pe pagina de internet a Poliţiei Române şi a Interpol”

EvZ: Boureanu: “Nimic nu-i dă dreptul lui Macovei să decidă cine candidează sau nu” “Vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu, susţine, într-un interviu acordat EVZ, că dezbaterea pe marginea criteriilor de integritate propuse de Monica Macovei, Cristian Preda şi Sever Voinescu ascunde interesele personale ale acestora, care nu au altceva de oferit

Romania libera: Varianta opoziţiei seamănă izbitor cu varianta Guvernului.Codul muncii: Jocul dublu al USL “În ciuda declaraţiilor acide şi a valurilor de critici aduse Codului Muncii conceput de Executiv, parlamentarii opoziţiei au luat cu „copy-paste” aproape 80% din articole. Adică, şi multe dintre cele aspru criticate în duet cu sindicaliştii”

Gandul: Ministrul Muncii: Sistemul de pensii de stat din România e un sistem piramidal. La pensiile private obligatorii contribui 29 de ani şi încasezi doar unul “Sistemul de pensii din România este un sistem de tip piramidal atât timp cât sunt 10 milioane de persoane active din care doar 5,6 milioane contribuie la fondul de pensii de stat, susţine Ioan Botiş, ministrul Muncii”

Financiarul: MCSI a infiintat o comisie care sa analizeze o posibila preluare a UPC de catre RCS&RDS Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor: “Eu nu am toate datele acestei fuziuni si nici nu stiu care sunt regulile dupa care vor functiona. La minister s-a creat o comisie care monitorizeaza aceasta achizitie. Noi nu avem competenta in acest sens. Vom asigura doar asistenta tehnica necesara pentru Consiliul Concurentei (CC) cand vom fi solicitati”

Bursa: FAO: Preţurile mondiale ale alimentelor, la un nou record în februarie “Preţurile mondiale ale alimentelor au urcat la un nou nivel record în februarie, după o evoluţie similară în luna precedentă, anunţă Naţiunile Unite, arătând că cele mai mari creşteri au fost consemnate de lapte, cereale şi carne”

Curierul national: Militarii din Occident, la un pas de intervenţie în Libia “Mai multe nave de război din mai multe ţări occidentale se îndreptau ieri spre ţara condusă de Kadhafi. Forţele Guvernului şi cele ale opoziţiei se luptă în continuare pentru oraşele strategice”

Share