Campania Realitatea contra lui Blejnar, declanşată de blocarea conturilor de ANAF

Share

Este lesne de înţeles pentru orice privitor la Realitatea TV, deşi nu mai sunt foarte mulţi, avånd în vedere faptul că postul a căzut pe locul şapte în clasamentul audienţelor, că mogulul eolian şi subalternul său Sebastian Ghiţă i-au declarat război şefului ANAF, Sorin Blejnar.

foto: 9am – Sorin Ovidiu Vantu: Izolati-l pe Basescu!

fotoinfo: SOV – “Acest om este un rau care trebuie izolat pe scena politica romaneasca. Izolati-l pe Basescu, domnilor!

Campania media declanşată de deontologii experimentaţi în folosirea batistei la ordinul lui SOV are în spate un motiv cåt se poate de prozaic: blocarea conturilor Realitatea Media de către ANAF pentru neplata impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat.

Informaţia a apărut ieri pe blogul lui Dan Andronic, acesta precizånd că ar fi vorba de o datorie de vreo 5 miliarde de lei. Reprezentanţii ANAF ne-au confirmat că instituţia a pus poprire pe conturile Realitatea Media din cauza datoriilor neplătite la buget şi că ieri  aceste datorii au fost plătite.

Cu alte cuvinte, toată campania prin care s-a vizat constant asocierea lui Blejnar cu fenomenul corupţiei din vămi avea menirea de a-l face pe şeful ANAF să deblocheze conturile Realităţii mogulului suferind de rotulită.

Din păcate pentru mogul şi slujitorii săi, campania nu a dat roadele scontate, Blejnar nu s-a lăsat impresionat de acuzaţiile aduse de oameni aflaţi în arest sau care au grave probleme cu legea, iar Sebi Ghiţă şi Vîntu au fost obligaţi să mai caute în conturile firmelor offshore şi să plătească ieri datoriile la stat… citeste tot ce a scris Mihaela Dobrescu in Curentul~

Din ce tara / localitate mai doresti sa gasesti stiri pe 9AM ?


Cauta jobejobs

Sorin Ovidiu Vantu: Izolati-l pe Basescu!

Share