Revista presei. Stanculescu vrea in ghips inca 50 de ani

Share

Adevarul: Stănculescu despre ’89: “Nu suntem pregătiţi să aflăm adevărul, poate prin anul 2050” “Întrebat dacă adevărul despre Revoluţie va ieşi vreodată la iveală, fostul general a spus că “Depinde din ce unghi, pentru ca trei oameni pot avea trei pareri diferite, adevarul este relativ”.”

foto: Mediafax

fotoinfo: Generalul (r) Victor Athanasie Stanculescu sustine o conferinta de presa in Bucuresti miercuri, 15 octombrie 2008. Victor Athanasie Stanculescu, condamnat definitiv la 15 ani de detentie de instanta suprema, pentru evenimentele din decembrie ’89 la Timisoara, a afirmat miercuri ca dupa zece ani de procese nici o instanta nu va putea judeca obiectiv o revolutie.

Romania libera: Zoe Petre: De ce susţin alianţa PNL-PC Zoe Petre: “În partida de şah pe care o joacă Crin Antonescu şi Victor Ponta – partidă în care liderul PSD nu a fost deloc deschis către un dialog cu PNL -, alianţa cu PC a fost o alianţă necesară.”

Curentul: Liberalul Relu Fenechiu – actor important în afacerea ilegală Palas “Dezvăluirile presei privind asocierea ilegală dintre primăria Iaşi, condusă de pesedistul Gheorghe Nichita, şi omul de afaceri Iulian Dascălu, pentru afacerea Palas, au fost în cele din urmă confirmate de justiţie, Curtea de Apel Oradea dånd o decizie definitivă şi irevocabilă în acest sens.”

Puterea: Viorel Cataramă mobilează instanţele de judecată. 115.000 de euro de la bugetul Ministerului Justiţiei în conturile companiei Elvila “Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, condus de ex-liberalul Cătălin Predoiu, actualmente ministru independent în Cabinetul Emil Boc, a decis redotarea sălilor instanţelor de judecată cu mobilier nou. În urma unei licitaţii restrânse accelerate, ce a avut loc la sfârşitul anului trecut, contractul a fost câştigat de compania Elvila SA, un puternic agent economic de profil de pe piaţa românească.”

EvZ: De ce UDMR nu ar schimba majoritatea cu PSD-PNL “Opoziţia îşi leagă toate speranţele în legătură cu puterea de trădarea maghiarilor. Iată câteva raţiuni pentru care e de aşteptat ca formaţiunea lui Marko Bela să nu rupă majoritatea cu PDL.”

Bursa: Un român a pus băncile pe jar “El a creat un dispozitiv prin care arată că fraudarea cardurilor este o joacă de copil”

Curierul national: Ce se va întâmpla cu creditarea anul acesta? “Guy Poupet: Nivelul creditelor neperformante ar trebui să atingă punctul maxim în acest an. Dragoş Cabat: Din martie, odată cu inflaţia vor scădea şi dobânzile din piaţă şi astfel se poate relansa şi creditarea. Bidian: Cred că 2011 va fi anul în care creditarea va intra în normalitate”

Financiarul: 50% din actiunile FP au fost tranzactionate deja la „gri“. Mai este Fondul al proprietarilor? “Cel mai mare numar de cesiuni a avut loc anul trecut, cand s-a transferat un volum reprezentand 30% din actiunile Fondului.  Oficialii AAFP spun ca vor actiona in judecata statul daca pretul dupa listare va fi mult sub valoarea nominala”

Share