home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Stanculescu vrea in ghips inca 50 de ani

Revista presei. Stanculescu vrea in ghips inca 50 de ani

Share

Adevarul: Stănculescu despre ’89: “Nu suntem pregătiţi să aflăm adevărul, poate prin anul 2050” “Întrebat dacă adevărul despre Revoluţie va ieşi vreodată la iveală, fostul general a spus că “Depinde din ce unghi, pentru ca trei oameni pot avea trei pareri diferite, adevarul este relativ”.”

foto: Mediafax

fotoinfo: Generalul (r) Victor Athanasie Stanculescu sustine o conferinta de presa in Bucuresti miercuri, 15 octombrie 2008. Victor Athanasie Stanculescu, condamnat definitiv la 15 ani de detentie de instanta suprema, pentru evenimentele din decembrie ’89 la Timisoara, a afirmat miercuri ca dupa zece ani de procese nici o instanta nu va putea judeca obiectiv o revolutie.

Romania libera: Zoe Petre: De ce susţin alianţa PNL-PC Zoe Petre: “În partida de şah pe care o joacă Crin Antonescu şi Victor Ponta – partidă în care liderul PSD nu a fost deloc deschis către un dialog cu PNL -, alianţa cu PC a fost o alianţă necesară.”

Curentul: Liberalul Relu Fenechiu – actor important în afacerea ilegală Palas “Dezvăluirile presei privind asocierea ilegală dintre primăria Iaşi, condusă de pesedistul Gheorghe Nichita, şi omul de afaceri Iulian Dascălu, pentru afacerea Palas, au fost în cele din urmă confirmate de justiţie, Curtea de Apel Oradea dånd o decizie definitivă şi irevocabilă în acest sens.”

Puterea: Viorel Cataramă mobilează instanţele de judecată. 115.000 de euro de la bugetul Ministerului Justiţiei în conturile companiei Elvila “Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, condus de ex-liberalul Cătălin Predoiu, actualmente ministru independent în Cabinetul Emil Boc, a decis redotarea sălilor instanţelor de judecată cu mobilier nou. În urma unei licitaţii restrânse accelerate, ce a avut loc la sfârşitul anului trecut, contractul a fost câştigat de compania Elvila SA, un puternic agent economic de profil de pe piaţa românească.”

EvZ: De ce UDMR nu ar schimba majoritatea cu PSD-PNL “Opoziţia îşi leagă toate speranţele în legătură cu puterea de trădarea maghiarilor. Iată câteva raţiuni pentru care e de aşteptat ca formaţiunea lui Marko Bela să nu rupă majoritatea cu PDL.”

Bursa: Un român a pus băncile pe jar “El a creat un dispozitiv prin care arată că fraudarea cardurilor este o joacă de copil”

Curierul national: Ce se va întâmpla cu creditarea anul acesta? “Guy Poupet: Nivelul creditelor neperformante ar trebui să atingă punctul maxim în acest an. Dragoş Cabat: Din martie, odată cu inflaţia vor scădea şi dobânzile din piaţă şi astfel se poate relansa şi creditarea. Bidian: Cred că 2011 va fi anul în care creditarea va intra în normalitate”

Financiarul: 50% din actiunile FP au fost tranzactionate deja la „gri“. Mai este Fondul al proprietarilor? “Cel mai mare numar de cesiuni a avut loc anul trecut, cand s-a transferat un volum reprezentand 30% din actiunile Fondului.  Oficialii AAFP spun ca vor actiona in judecata statul daca pretul dupa listare va fi mult sub valoarea nominala”

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care Read more

Share