home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. SOV confirma – Baaklini e omul sau

Revista presei. SOV confirma – Baaklini e omul sau

Share

Curentul: SOV confirmă că Baaklini e omul său de casă În aceeaşi zi (în care a părăsit ţara – n.red), tårziu după miezul nopţii, în timp ce mă aflam la domiciliu, am fost sunat pe telefonul mobil de Said Baaklini care mi-a spus că a fost coboråt pe aeroportul din Sofia de către autorităţile bulgare“, a declarat Vîntu.

foto: StiriFierbinti – Libanezul Said Baaklini, adus din Bulgaria şi arestat de ICCJ

fotoinfo: 24 dec. 2010 – “Instanţa supremă a decis vineri arestarea preventivă a libanezului Said Baaklini, adus în urmă cu o zi din Bulgaria de către autorităţile judiciare, pentru a fi cercetat de procurorii anticorupţie în dosarul privind restituirea nelegală de TVA a 60 de milioane de euro”

Puterea: Vîntu: Baaklini mi-a cerut să-l ţin la curent cu audierea sa la DNA “Sorin Ovidiu Vîntu a dat o declaraţie în calitate martor în dosarul „UCM Reşiţa” în legătură cu discuţiile avute cu libanezul Said Baaklini atât înainte ca acesta să plece din ţară, cât şi în momentul reţinerii sale de autorităţile bulgare”

Romania libera: Statul a privit patru ani cum i se scurg 50 de milioane de euro printre degete. Cine a îngropat imperiul Rodipet chiar sub ochii AVAS “Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului nu a mişcat un deget ca să verifice ce se întâmplă după privatizarea regiei de distribuţie a presei. Firma de stat a fost devalizată şi nu există vinovaţi”

Adevarul: PNL atacă Guvernul de la stânga, dar susţine că e de dreapta “Crin Antonescu admite că noul Cod al Muncii are “prevederi pozitive”, dar contestă procedura angajării răspunderii. PNL şi PSD au negociat cu sindicatele şi patronatele un proiect asemănător cu al Guvernului”

EvZ: Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au copiat Codul lui Boc “Modificările Codului Muncii nu sunt bune dacă sunt făcute de Emil Boc, dar numai potrivite dacă poartă semnăturile lui Victor Ponta şi lui Crin Antonescu. Practic, propunerile de schimbare în legislaţia muncii, depuse la parlament de liderii USL alături de 59 de senatori şi deputaţi, copiază, până la virgulă, în unele cazuri, cea mai mare parte a Codului lui Boc”

Financiarul: Seful ING Bank nu l-a concediat pe directorul Trezoreriei, i-a restructurat postul “Citu, directorul Trezoreriei, nu a fost concediat, i-a fost doar  restructurat postul, ca urmare a unei reorganizari interne a ING Bank Romania, a explicat ieri Misu Negritoiu, directorul general al institutiei de credit. Acesta a completat ca din punct de vedere profesional nu are nimic sa-i reproseze lui Florin Citu”

Gandul: Un austriac vrea să construiască în Bucegi Zamora, o staţiune de cinci stele în valoare de un miliard de dolari “Un om de afaceri austriac a prezentat, miercuri, la un forum de afaceri, un proiect turistic de un miliard de dolari, pe care vrea să-l construiască pe Valea Prahovei”

Bursa: Isărescu: Oportunităţile de investiţii, dincolo de imaginaţie “Oportunităţile de investiţii în ţara noastră sunt mai multe decât ne putem noi imagina, le-a spus Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, oamenilor de afaceri prezenţi, ieri, la “Forumul Consiliului de Cooperare al Golfului – România”

Curierul national: Cum se poate redresa piaţa construcţiilor? “Plosceanu:  Trebuie plătite cât mai repede creanţele care au ajuns la 750 mil. euro şi îmbunătăţită legislaţia achiziţiilor publice. ARACO a propus un plan prin care până în 2017 cu 11 mld. euro se pot realiza peste 900 de km de autostradă şi 1.342 km de drum expres. ”Rolul finanţărilor publice rămâne esenţial, iar mixarea cu Partenerialtul Public-Privat este absolut necesară””

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care

Share