Revista presei. Sechestru in Romania pe firmele Cosa Nostra

Share

Adevarul: Sechestru pe firmele din România ale Mafiei “Judecătorii italieni cer autorităţilor române, într-o amplă anchetă, să indisponibilizeze bunurile din ţara noastră a unor membri Cosa Nostra. Temutul Massimo Ciancimino coordona din Italia spălările de bani derulate de Mafie în România şi cerea informaţii despre marile proiecte derulate în ţara noastră”

mafiazero

Fin.ro: Anca Boagiu: Taxa de autostrada, doar cand vom avea autostrazi terminate “Potrivit ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, in Romania se vor introduce taxe de autostrada atunci cand vom avea autostrazile terminate. Aceasta este o practica normala si in alte state, intrucat fondurile sunt utilizate pentru intretinerea drumurilor”

Romania libera: Condamnată pentru corupţie, angajată consilieră la Ministerul Transporturilor “Petronela Ţone a fost condamnată, în 2004, pentru că a luat mită de la o firmă de transporturi. Până ieri, pe lângă funcţia de consilier ministerial, Ţone examina şi şoferi profesionişti. Indemnizaţia sa era plătită chiar de cei examinaţi”

Curierul national: CET-urile, scoase din impas “Cele 16 societăţi comerciale vor primi, din rezerva de stat, 1,18 mil. tone de cărbune şi 134.524 tone de păcură”

Puterea: Opoziţia se laudă că ia 60% la locale, dar candidaţii USL se ceartă între ei “USL, alianţa dintre PSD, PNL şi PC, a anunţat joi seara cum şi-a împărţit candidaturile la consiliile judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ. Împărţeala, însă, nu i-a mulţumit pe toţi, unii dintre liderii locali fiind scoşi din joc”

Bursa: Korea Nuclear vrea să investească în reactoarele 3 şi 4 Cernavodă “Compania BKB Co. Ltd. din Republica Coreea, lider al Consorţiului Korea Nuclear, şi-a anunţat, într-o scrisoare trimisă ministrului român al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ion Ariton, intenţia fermă să achiziţioneze acţiuni ale companiei EnergoNuclear SA, care dezvoltă proiectul reactoarelor nucleare 3 şi 4 de la Cernavodă”

Gandul: National Arena, 4 zile până la meciul cu Franta. Cat de sigur e stadionul şi cum arată sistemul Big Brother anti huligani “În cazul unui incident nedorit, evacuarea spectatorilor de pe Naţional Arena se poate dovedi o acţiune periculoasă.”

ZF: Roubini: Economiile dezvoltate se află într-o situaţie mai proastă decât în 2008 “Economiile dezvoltate ale lumii se află într-o capcană a creşterii economice lente şi au nevoie de mai mulţi stimuli fiscali şi de mai puţină austeritate pentru relansarea dezvoltării, a declarat vineri economistul Nouriel Roubini”

Share