Sunt Alphonse, ciobănesc caucazian, în căutare de stăpân

Share

 

 

 

Cred că mi-a făcut nişte poze un tip care mă strigă Alphonse. Nu ştiu de ce, pentru că pe mine cred că mă chema altfel, dar nu vă spun cum, e secretul meu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu am plasticul acela oribil în ureche, pentru că nu sunt câine comunitar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Am avut odată un stăpân, dar acum nu mai am şi nu mai ţin minte exact cum s-a întâmplat, nici dacă m-a dat afară, nici dacă m-am pierdut de el.

 

 

 

 

 

 

Lumea zice că aş fi ciobănesc caucazian şi, că dacă ar avea cineva grijă de mine şi mi-ar peria blana, să-mi scoată câlţii de iarnă din ea, aş fi un exemplar splendid.

 

 

 

 

Pe mine nu mă interesează asta, ci să am un stăpân care să mă vaccineze, să-mi dea un cămin şi de mâncare. Multă! Hăpăi feliile de parizer din aer, ca la circ şi sunt foarte calin.

 

Şi vreau multă afecţiune!

 

Aseară, s-a dat o căţea neagră, mare la mine şi nu i-am dat nici o atenţie: e sub demnitatea mea. Acum o să aştept până îmi găsiţi un stăpân.

Tipul care m-a pozat zice că se ocupă el de asta. Eu zic să aveti încredere în el: e prietenul meu de vreo lună şi jumătate.

© foto: Florin Budescu

Contactaţi-l dacă va place de mine. Vă promit că o să fiu cel mai bun zdrahon de căţel din lume. Pe onoarea mea caucaziană!

Share