home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Sa lesini de ras cu Realitatea TV

Revista presei. Sa lesini de ras cu Realitatea TV

Share

Adevarul: Realitatea TV, un post de leşină lumea “Leşinul unei femei, transmis în direct de la un protest faţă de închiderea spitalului din Urlaţi, se conturează a fi fost premeditat. Leşinul „live” difuzat de Realitatea TV face carieră pe Youtube”

foto: societasangiorgiomontecilfone

EvZ: Laurence Tacou: “I-am plătit 36.000 de euro Eleonorei Cioran” “Misterul din jurul vânzării manuscriselor lui Emil Cioran s-a rispit. Unul dintre editorii francezi ai filosofului, Laurence Tacou, patroana Editurii L’Herne, a confirmat, ieri, într-un comunicat transmis EVZ, că, vara trecută, a cumpărat documentele de la cumnata scriitorului, Eleonora Cioran – pe care le-a vândut, acum o săptămână, prin intermediul casei “Binoche et Giquello””

Curentul: Ministerul Muncii confirmă ţeapa căminelor pentru vârstnici “Reprezentanţii Ministerului Muncii confirmă informaţiile publicate, ieri, de „Curentul“ – lucrările de amenajare, modernizare, recompartimentare etc. pentru încadrarea în standardele minime de calitate în vigoare cad în sarcina autorităţilor locale. Ministerul Muncii finanţează numai cheltuielile curente ale căminelor pentru bătrâni şi doar pentru 33 de luni”

Romania libera: Cum se manipulează o licitaţie de 1 miliard de euro “Metoda aleasă pentru desemnarea constructorilor Coridorului IV a facilitat acordarea unor contracte firmelor de pe locurile inferioare. Urmarea: vom plăti 56 milioane euro în plus”

ZFConstantin Toma a construit un holding cu afaceri de 300 milioane de euro pentru că rămăsese fără serviciu “Constantin Toma, 52 de ani, a ajuns în prezent unul dintre cei mai puternici antreprenori din Româ­nia şi controlează holdingul industrial-agricol Romet, care anul trecut a avut afaceri de 275 mil. euro”

Curierul national: De ce vrem case dacă nu ni le permitem? “70% dintre români vor să-şi cumpere o locuinţă, deşi calculele arată că şi soluţia chiriei este una foarte viabilă. În plus, 68% nu-şi permit să plătească o rată lunară mai mare de 300 euro şi nu au nici cei 10.000 euro pentru un avans minim. Chiria îţi oferă mobilitate şi te scapă de alte cheltuieli, în schimb varianta creditului te face proprietar după zeci de ani”

Puterea: George Pădure riscă să-și piardă casa. Celebrul magnat al anilor ’90 care a dezvoltat proiecte imobiliare de sute de milioane de euro în Capitală a ajuns în faliment “Omul de afaceri George Pădure, fost primar al sectorului 1 al Capitalei în anii ’90 și dezvoltator imobiliar „de calibru”, este pe cale să-și piardă casa, ca urmare a executării silite cerute de Bank of Cyprus, pentru că instituția bancară urmărește recuperarea sumei de 14 milioane de euro”

Bursa: GFMS: Cotaţia aurului poate urca la 1.600 dolari uncia, anul acesta “Preţul aurului ar putea câştiga până la 13 procente în 2011, urmând să atingă nivelul maxim record de 1.600 dolari/uncie, în baza cererii din partea investitorilor, anticipează societatea britanică de cercetare GFMS Ltd”

Fin.ro: Toyota baga in vacanta fortata cinci fabrici din Europa, din lipsa de componente “Cauza: lipsa pieselor componente aduse din Japonia. Dupa cutremurul din 11 martie, multi dintre producatorii acestor ele­mente nu au mai functionat”

Share