Revista presei. Publika TV a fost cumparat pentru Ghita

Share

CurentulPostul Publika TV din Moldova a fost cumpărat pentru Sebastian Ghiţă “Surpriză de proporţii pentru Sorin Ovidiu Vîntu şi Elan Schwartzenberg: postul Publika TV din Republica Moldova a fost cumpărat de Dumitru Ţîra pentru Sebastian Ghiţă şi nu pentru Vlad Filat, aşa cum au crezut iniţial patronii de la Bucureşti”

Unimedia

GandulLider PSD jigneşte o jurnalistă: “O imbecilă şi impertinentă, care se pricepe să stea cu sânii la soare şi să fie pipăită de primari” “Preşedintele CJ Brăila, Bunea Stancu, omul care conduce şi finanţele PSD, a avut o ieşire nervoasă la adresa unei jurnaliste de la “Viaţa Brăilei”, jignind-o pe aceasta chiar în timpul unei conferinţei de presă”

Romania liberaCum rezistă castraveciorul românesc atacului E.coli “Deşi Germania a recunoscut că nu castraveţii sunt responsabili pentru epidemia de E.Coli, unul dintre primii doi producători din România a ajuns deja pe butuci. În acelaşi timp, un alt mare producător român de castraveţi continuă să exporte zilnic 100 tone de legume în UE”

AdevarulCazul Dragnea: blocarea banilor UE este iminentă “Comisia Europeană confirmă: România riscă blocarea fondurilor pe infrastructură pentru cel puţin jumătate de an. Scandalul achiziţiilor publice de la Teleorman în care este implicat şeful judeţului, Liviu Dragnea, riscă să arunce în aer întregul sistem de finanţare din bani europeni  pentru România”

PutereaMisiune imposibilă. PDL vrea o nouă hartă administrativă. Cele 41 de judeţe pot deveni istorie “Harta judeţelor României aşa cum o ştim ar putea deveni istorie. Guvernul Boc, preşedintele Băsescu şi PDL au în plan schimbarea administrativă a ţării”

EvZŞerban Huidu: “Nu îmi aduc aminte cum este Dincolo” “”Cârcotașul” Șerban Huidu a vorbit, în exclusivitate pentru “Evenimentul zilei”, despre accidentul suferit la o stațiune de schi din Austria, despre recuperare și revenirea pe sticlă”

Curierul nationalÎn ce domenii se mai fac angajări? “În domeniile IT, FMCG, Business Process Outsourcing şi vânzări sunt puse la bătaie cele mai multe posturi. Unele companii caută angajaţi fără experienţă cu salarii mici, altele mizează pe specialişti. Piaţa muncii pare că se dezgheaţă, iar firmele încep să angajeze pe baza încrederii în viitor”

BursaObsesia PCC SE pentru “Oltchim” a triplat banii vânzătorilor “Acţiunile “Oltchim” sunt de 3,4 ori mai scumpe decât acum o lună, însă, pentru PCC SE, ele par de nepreţuit. Cunoscut pentru lupta aprigă cu managementul combinatului, acţionarul minoritar de la “Oltchim”, PCC SE, a transformat Bursa în câmp de bătălie: s-a aşezat comod, în spatele butoanelor, la cumpărare, şi pare că are un portofel fără limită”

Fin.roMutari-surpriza in managementul companiilor Coca-Cola si Vodafone “Calin Dragan, directorul general al Coca-Cola Romania, va prelua in luna iulie postul de director de operatiuni la Coca-Cola Japonia, au declarat reprezentanti ai companiei. Pana cand se va stabili succesorul lui Dragan in Romania, in­te­ri­matul la conducere va fi asigurat de Michalis Imellos, acesta lucrand in prezent la sediul central al Coca-Cola Hellenic de la Atena”

Share