Revista presei. PSD si-a pichetat propriul sediu

Share

Adevarul: Ponta şi ai lui şi-au pichetat sediul PSD “In timp ce greii PSD organizau manifestaţii împotriva PDL în curtea propriului sediu din Piteşti, la DNA erau aduşi la audieri primarii învinuiţi în acelaşi dosar cu Constantin Nicolescu. Judecătorii Tribunalului Argeş au motivat decizia de arestare preventivă a şefului Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, invocând şi că „nimeni nu-i mai presus de lege“”

foto: Masura

fotoinfo: excerpt din cei trei trandafiri care ne mananca sufletele si ne franeaza de 20 de ani

EvZ: Zeus, veriga dintre Constantin Nicolescu şi Adrian Năstase “Magistraţii Tribunalului Argeş menţionează, în motivarea sentinţei, numele unei firme “abonate” la bani publici care a apărut şi în dosarul de corupţie al liderului PSD.”

Puterea: Vîntu preia conducerea Senatului. Trei oameni de-ai mogulului, în fruntea Legislativului “O dată cu propulsarea lui Ioan Chelaru din PSD în funcţia de vicepreşedinte al Senatului în locul lui Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu şi-ar consolida puterea în Senatul României. Chelaru este cunoscut drept prietenul din adolescenţă al lui SOV şi va întregi tabloul cu “oameni ai mogulului” din conducerea Senatului, alături de Teodor Meleşcanu şi Mircea Geoană.”

Curentul: Cazul Ţundrea redeschis, procurorul Marius Iacob face reconstituire “Mai multe persoane au fost audiate, ieri, la Parchetul Tribunalului Gorj, în dosarul crimei pentru care Marcel Ţundrea a executat 12 ani de închisoare, cercetările fiind coordonate de procurorul Marius Iacob – şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului ÎCCJ.”

Financiarul: Autostrada Bechtel intra in conservare, dar se dau 150 mil. euro pentru lucrari regionale “CNADNR aloca 666 de milioane de lei pentru lucrari la drumuri deja existente si centuri noi  Modernizarea a peste 246 de kilometri de sosea se face la un pret de 630 euro/metru”

Romania libera: Comoara de sub Fondul Proprietatea “Cinci ani au aşteptat listarea Fondului Proprietatea la bursă, în speranţa că astfel vor primi pentru averile confiscate în anii ‘50 de comunişti o valoare cât de apropiată de cea la care le-au fost evaluate bunurile pierdute”

Bursa: Noile mistere ale Egiptului “Iată că politica ne-a mai adăugat una: “revoluţia egipteană”. Încă nu i s-a găsit un nume de floare, ori o culoare care să o singularizeze, dar a fost decretată revoluţie, de îndată ce manifestaţiile violente împotriva regimului Mubarak au atins o intensitate suficient de mare, încît să justifice transmisiile prelungite, în direct, ale CNN-ului sau ale BBC-ului. Nimic, însă, din ceea ce “ni se transmite de la faţa locului” şi nici declaraţiile în doi peri ale mai marilor lumii nu aruncă o lumină suficient de clară asupra evenimentelor. Ce se întîmplă, deci?”

Curierul national: Cine mai are nevoie de Davos? “Acest uriaş “business party”, afirmă unii comentatori obişnuiţi ai Forumului, ar fi trebuit să-şi piardă din aureolă”

Share