home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Printul Nicolae ar putea fi viitorul Rege al Romaniei

Revista presei. Printul Nicolae ar putea fi viitorul Rege al Romaniei

Share

AdevarulNeagu Djuvara: „Prinţul Nicolae ar putea fi viitorul Rege” “Istoricul Neagu Djuvara sugerează Casei Regale a României un „plan B” – nepotul lui Mihai I să fie pregătit pentru Tron”

foto: Alexandru Jadaneant

GandulDECIZIE ISTORICĂ. Regele Mihai anunţă ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern. Casa Regală română va fi cunoscută drept “Casa Regală a României” “Regele Mihai anunţă ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern şi renunţarea la titlurile “Hohenzollern-Sigmaringen”, respectând astfel decizia din 1921 a Regelui Ferdinand I de a conferi un caracter naţional şi independent Dinastiei şi Casei Regale a României”

CurentulMazăre a dat şpagă ca să apară la Realitatea TV “Motivarea arestării pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a gorilei sale, Nelu Legiune, dată publicităţii ieri, de Tribunalul Bucureşti, scoate la iveală – dincolo de argumentele ce probează faptul că există indicii temeinice că au săvårşit o faptă penală şi că lăsarea lor în libertate reprezintă un pericol public – aspecte inedite ale războiului dintre SOV şi Sebastian Ghiţă pentru controlul total, pe banii celui din urmă, al postului de televiziune Realitatea TV”

Romania liberaMotivele arestării lui Vîntu “Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au considerat suficiente pentru arestare ameninţările proferate de Sorin Ovidiu Vîntu la adresa lui Sebastian Ghiţă, cu care SOV a încheiat un contract de management pentru postul Realitatea TV”

EvZReţeta lui Cornel Nistorescu de lungire a anchetei “Ziaristul ajunge azi în faţa judecătorilor. Timp de doi ani, a amânat ancheta prin contestaţii şi chiar cu un martor fals”

PutereaStrategia „ţine-ţi duşmanul aproape”. Elena Udrea investeşte în teritoriile baronilor PSD “Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Tiberiu Marc şi Victor Mocanu sunt liderii pesedişti care vor intra pe statele de plată ale Elenei Udrea. Din pixul acesteia va zbura aproape un miliard de lei noi către judeţele Telorman, Vrancea, Sălaj şi Buzău, unde preşedinţi de consilii judeţene sunt lideri ai PSD. Banii alocaţi fac parte din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii pe care Ministerul Dezvoltării îl desfăşoară”

BursaInflaţia a atins maximul din iulie 2008 “Rata anuală a inflaţiei a urcat la 8,34%, în luna aprilie, de la 8,01%, în luna martie, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Acest nivel nu a mai fost atins din iulie 2008, când rata anuală a inflaţiei a fost de 9,04%”

Fin.roRomtelecom si Cosmote vor furniza BCR servicii telecom de 10 mil. € “Potrivit oficialilor celor doi operatori, acesta este cel mai mare contract de pe piata locala de telecomunicatii”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share