home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Presa, platita de Vantu

Revista presei. Presa, platita de Vantu

Share

Elena Udrea este citat de Evenimentul zilei spunand: “Presa este plătită de Vantu să toace instituţiile statului”. Elena Udrea a criticat vehement o parte a presei din România.

FOTO: Mediafax via Ibanesti

Invitată la emisiunea “Naşul”, la B1 Tv, ministrul Dezvoltării a spus că în Ungaria, de exemplu, omologii săi nu au “aşa mare opoziţie din partea mass-media”.

Puterea: PDL, teatru de război. Elena Udrea vorbeşte pe limba grupului de la Bruxelles. Ea s-a apropiat vizibil de “grupul de la Bruxelles”, pe care îl poate folosi cu succes în bătălia sa pentru detronarea din fruntea PDL a triadei Blaga-Berceanu-Videanu, dar şi pentru a obţine o funcţie de conducere la congresul de anul viitor.

Romania libera sustine ca remanierea rupe PDL la vârf. Războiul greilor din PDL continuă cu înţepături fine, incoerenţă în mesajele publice şi mişcări subterane de trupe.

Toate acestea arată un partid de guvernământ tot mai fracturat şi afectat de amânarea alegerilor interne pentru o dată necunoscută. Oare va fi fiind vorba in acest articol despre ceea ce spunea Elena Udrea la B1TV?

FMI, citat de catre Adevarul: Fără fonduri UE, pierdeţi 17% din PIB. Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România, spune că dacă nu rezolvăm problema absorbţiei banilor europeni vom pierde 20 de miliarde de euro.

Dacă Guvernul ar aloca bani pentru garantarea proiectelor cu finanţare europeană, FMI ar accepta un deficit bugetar mai mare decât ţinta, spun experţii de la Washington.

Bursa de Valori Bucureşti intră în restructurare, conform Bursa.  Toţi angajaţii din Grupul BVB vor fi evaluaţi la sânge. CA-ul Bursei vrea să taie cu 10% costurile cu personalul. BVB s-ar putea muta în alt sediu, împreună cu restul companiilor din Grup, ca să taie din cheltuieli.

Cât de departe suntem de ieşirea din criză? – se intreaba Curierul national. Patronatele spun că FMI estimează o scădere economică de circa 2% în acest an, urmând ca în 2011 să se înregistreze o creştere modestă.

Gandul anunta ca România mai vrea un credit de la FMI. Statul are nevoie de 13,5 miliarde de euro. În 2011, într-un scenariu optimist în care economia va ieşi din recesiune, Guvernul va trebui să împrumute de la bănci cel puţin 13,5 miliarde de euro, o jumătate din sumă fiind necesară pentru a plăti salariile şi pensiile la timp, iar cealaltă pentru a plăti o parte din creditele luate până acum.

Financiarul scrie ca Roubini Global Economics estimeaza o contractie a PIB-ului Romaniei de 1,8%. A fost modificata si prognoza referitoare la inflatie, noul nivel plasandu-se la 5,5%, in urcare cu 1,3 p.p. fata de cea precedenta.

Si Ioan Niculae, proprietarul Interagro, anunţă că-şi mută afacerile în Bulgaria, conform Ziarului financiar, care explica faptul ca omul de afaceri acuză statul de incompetenţă, haos şi diletantism. “Se lansează dezbateri publice fără sfârşit, pe subiecte haotice”.

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share