Revista presei. Nelu Legiune sef la Realitatea

Share

Curentul: Vîntu îl pune şef peste şefii şefilor Realităţii pe Nelu Legiune “Venit cu Nelu Legiune şi peste 40 bodyguarzi în sediul Realităţii, deşi în scaun cu rotile, Vîntu s-a comportat ca un mafiot autentic. L-a ameninţat pe Ghiţă că dacă nu modifică termenii contractului de management semnând de bună voie un act adiţional care să-i permită lui SOV controlul editorial, Nelu Legiune o să-i rupă mâinile şi picioarele”

foto: Coltuc

EvZ: Sebastian Ghiţă: Vîntu m-a ameninţat cu moartea „Oficial, domnul Vîntu nici nu există în această afacere, Realitatea Media este deţinută de un domn pe nume Vitalie Dobândă. Eu am contract semnat cu Consiliul de Administraţie al Realitatea Media şi ratificat în Adunarea Generală a Acţionarilor. Domnul Vîntu trebuie să înţeleagă şi dânsul că nu mai poate face afaceri ca în anii 90”

Adevarul: Vîntu: De duminică seară, Sebastian Ghiţa nu mai este managerul Realitatea TV “Membrii Consiliului de Administraţie al companiei Asesoft, deţinută de omul de afaceri Sebastian Ghiţă, au anunţat că vor depune plângeri penale împotriva lui Sorin Ovidiu Vîntu”

Puterea: Decalogul lui Ghiţă. Managerul Realitatea Media este în război total cu Sorin Ovidiu Vîntu “Dacă până mai ieri despre războiul dintre Sebastian Ghiţă, patronul Asesoft Internaţional, managerul trustului Realitatea Media, şi Sorin Ovidiu Vîntu se ştia mai mult la nivel de zvonuri sau informaţii „pe surse”, ieri a devenit oficial”

Bursa: AOAR: Noul Cod al Muncii nu va genera mai multe locuri de muncă “Noul Cod al Muncii, care a fost publicat la finalul săptămânii trecute în Monitorul Oficial, nu va genera mai multe locuri de muncă, ne-a declarat Cris­tian Pârvan, secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR)”

Curierul national: IMM: Multe vorbe, puţine fapte “Marin Toma: Despre IMM se vorbeşte exagerat de mult, dar se face extrem de puţin pentru ele. CECCAR: Trebuie să li se dea acestor întreprinderi ceea ce li se cuvine proporţional cu  ponderea lor în economie. Nicolescu: IMM reprezintă sectorul unde mai avem o bună parte din capitalul românesc, ceea ce este un lucru îmbucurător”

Financiarul: Varianta pesimista: scadere economica de 0,5% “Fondul Monetar International a dat publicitatii scrisoarea de intentie a guvernului de la Bucuresti, publicand si Raportul de Tara pentru Romania”

ZF: BCR şi JP Morgan au fost descalificate din cursa pentru cea mai mare ofertă de acţiuni de la Bursă “Cele mai mari bănci locale au pierdut din start şansa de a intermedia vânzarea a 9,84% din Petrom, cea mai mare ofertă de acţiuni din istoria Bursei. În cursa pentru un mandat de câteva milioane de euro au mai rămas cinci consorţii”

Gandul: Un nebun arde Coranul în Florida şi provoacă o tragedie la Izvoarele Sucevei. Cum a fost ucis Filaret Moţco “Pastorul Terry Jones, liderul unei grupări creştine radicale din Statele Unite, a incendiat săptămâna trecută o copie a Coranului, incident care a dus la protestele violente din Afganistan, în care au murit şapte angajaţi străini ai Naţiunilor Unite, printre care şi românul Moţco Filaret”

Share