Revista presei. National Cartofena. De râsul lumii

Share

EvZ: Sorin Oprescu şi Mircea Sandu ne-au făcut de râsul lumii “Primarul general şi preşedintele FRF au ştiut de problemele cu gazonul de pe “Naţional Arena”, dar nu au mişcat un deget”

CatavencuNou
expresivitatea dintilor lui Oprescu

Curentul: Marcel Pavel, manelistul de casă al PSD, şi-a bătut joc de imnul naţional “În loc să interpreteze două strofe din imnul naţional, ultimele două versuri din cea de-a doua strofă «Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume/ Triumfător în lupte, un nume de Traian!» – au fost înlocuite cu ultimele două versuri din prima strofă «Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă/ La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!», acestea constituind un soi refren”

Adevarul: Trei prostii cunosc pe lume, Amintind de-un brav popor… “România – Franţa, primul meci de fotbal pe «Arena Naţională» din Bucureşti, ar fi trebuit să fie o sărbătoare. Inaugurarea stadionului a fost stricată de trei mari erori. «Deşteaptă-te, române!», Imnul naţional, a fost interpretat trunchiat de Marcel Pavel, gazonul a fost oribil, iar Piţurcă s-a mulţumit cu o remiză sinucigaşă. Mai rămânea să fie intonat «Trei culori», fostul imn al RSR”

Gandul: Cu banii încasaţi până acum de Adrian Oprişan din afacerile cu statul, Real Madrid punea gazon de sapte ori pe Santiago Bernabeu “Gazonul instalat de firma lui Adrian Oprişan a fost comparat de presa din Franţa cu «o brazdă de cartofi» sau cu «muşuroaiele de cârtiţe»”

Puterea: Cum a fost văzut meciul pe Twitter: “Şi marmota împacheta gazonul” “[…] @Luca_Matei: Punem pariu că în repriza a doua o să ţâşnească petrol? Alooo, domnule Patriciu? / @george_c: În locul gropilor din gazon vor fi puse borduri / @mobilissimo: Bănel a driblat la un moment dat şi o groapă din gazon […]”

Curierul national: (editorial de Adrian Panaite) Stimulii de care nu avem nevoie “Risipirea capitalului pe proiecte neviabile sau consumul iraţional stimulat de credit virtual imposibil de rambursat deschid calea spre dezastru. Pastila unei recesiuni prelungite sau a unei crize adânci este, desigur, amară şi cu efecte adverse greu de cuantificat. Doar ea este însă posibilitatea de a ne vindeca de boala datoriilor în exces”

Bursa: Nuclearelectrica a intrat în clubul producătorilor cu contracte secrete “În acest an, producătorii au continuat să vândă energie prin contracte secrete, iar clubul lor s-a lărgit cu un nou membru. Nuclearelectrica, singurul producător care anul trecut nu a încheiat contracte de acest gen, a vândut în primele şase luni ale anului în curs 17,1% din totalul energiei tranzacţionate în perioada menţionată, prin contracte negociate cu furnizori şi consumatori finali”

Fin.ro: Cat ar costa crahul zonei euro? Pana la 11.500 €/cap de locuitor, doar in primul an “Unei tari de amploare relativa la moneda unica va costa cetatenii ei intre 9.500 si 11.500 de euro pe cap de locuitor in primul an”

Share